Το κοριτσάκι που παλεύει με μία πάθηση τόσο σπάνια που δεν έχει καν όνομα

Scarlett.jpg

Αυτό το όμορφο δίχρονο κοριτσάκι είναι πάντα χαμογελαστό και της αρέσει να ντύνεται πριγκίπισσα, αλλά η καθημερινότητά της δεν είναι τόσο εύκολη.

Αυτό που κάνει την Scarlett διαφορετική από τα άλλα νήπια, είναι ότι μάχεται με μια πάθηση τόσο σπάνια που δεν έχει καν όνομα.

«Επειδή η Scarlett ήταν τόσο άσχημα και η κατάστασή της ήταν άγνωστη, περάσαμε 3 μήνες στο νοσοκομείο. Κάναμε ένα τεστ γενετικής και είχε διαγνωστεί με μια μη ισοζυγισμένη μετάθεση των χρωμοσωμάτων 7 και 10», αναφέρει η μητέρα της, εξηγώντας από τι πάσχει και προσθέτει: «Η Scarlett είναι η μόνη που έχει την πάθηση και δεν υπάρχει καν ένα όνομα γι’ αυτήν».

Οι γονείς ήταν έτοιμοι να πάρουν το παιδί στο σπίτι μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, αλλά έπαθε την πρώτη κρίση επιληψίας η οποία άρχισε να επαναλαμβάνεται όλο και συχνότερα, με κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή της.

Όταν η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε σε έναν ξενώνα φιλοξενίας και υποστήριξης παιδιών και οικογενειών που λέγεται Ty Hafan και όπου αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως αυτό.

Οι γονείς της λένε ότι πλέον με τη βοήθεια του κέντρου, εστιάζουν στο τι μπορεί να κάνει η κόρη τους και όχι τι δεν μπορεί, ενδυναμώνοντάς την ακόμη περισσότερο.

Η οικογένεια δημοσιεύει την ιστορία της αφενός για να ευαισθητοποιήσει για την κατάσταση της κόρης τους, αλλά και για να μιλήσουν για το κέντρο που τη φιλοξενεί. Θέλουν να δώσουν συμβουλές στους γονείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα παιδιά τους και να τους προτρέψουν να ζητούν βοήθεια σε περίπτωση που τη χρειάζονται. «Όσο η Scarlett είναι ευτυχισμένη και χαμογελαστή μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα», λένε οι γονείς της. Scarlett-2.jpgScarlett-1.jpgScarlett-3.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons