Ειδική ομάδα στο υπουργείο Υγείας για τη διαχείριση αποβλήτων

igeias-656x410.jpg

Ομάδα Εργασίας συγκροτήθηκε στο υπουργείο Υγείας για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη διαχείριση νοσοκομειακών αποβλήτων στις δομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Η Ομάδα θα συνεργαστεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα εξειδικεύσει προτάσεις για συμμετοχή στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και θα διαμορφώσει ολοκληρωμένη πρόταση σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Τα νοσοκομεία θεωρούνται τα πλέον ενεργοβόρα κτίρια του δημοσίου και έργο της Ομάδας Εργασίας είναι η καταγραφή των έργων εξοικονόμησης ενέργειας στα Πανεπιστημιακά και Γενικά Νοσοκομεία, που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα και η αξιολόγηση στο αποτέλεσμα σε σχέση με τους προσδοκώμενους στόχους που είχαν τεθεί.

Επίσης, η δημιουργία επιχειρησιακού σχεδίου για την εξοικονόμηση ενέργειας στα Νοσοκομεία, με στοιχεία κόστους ανά προτεινόμενη λύση, με προτεραιότητα τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, ακολούθως τις Δομές Υγείας στην Βόρεια Ελλάδα και τα Γενικά Νοσοκομεία και τις Δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Επιπλέον έργο της Ομάδας Εργασίας είναι και η καταγραφή των διαδικασιών διαχείρισης μικτών, μολυσματικών και τοξικών αποβλήτων στις υγειονομικές μονάδες και προτάσεις καινοτόμες ή μη για δράσεις διαχείρισής τους.

 

 

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons