Σοκαριστική φωτογραφία αποτυπώνει τις συνέπειες του καπνίσματος

vfvsfvs-735x459.jpg

Όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους από το κάπνισμα, όμως η φωτογραφία που δημοσίευσε ένας Βρετανός σοκάρει, απεικονίζοντας τις τραγικές συνέπειες για την υγεία.

Ο Mickey Brady ξεκίνησε να καπνίζει στην ηλικία των 14 και παρά το γεγονός ότι γνώριζε πολύ καλά πως βλάπτει την υγεία του, συνέχισε τη βλαβερή αυτή συνήθεια μέχρι και τα 51 του, οπότε και διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Ο άντρας από το Bolton, μια πόλη στο Greater Manchester στη Βορειοδυτική Αγγλία, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός τεράστιου όγκου από το λαιμό, ανέβασε στο Facebook μια σοκαριστική εικόνα με την ουλή, προκειμένου να προτρέψει τον κόσμο να σταματήσει το κάπνισμα.

Ο ίδιος, πατέρας ενός παιδιού, είπε στους Boston News ότι γνώρισε τις συνέπειες που έχει στην υγεία το τσιγάρο όταν ήταν νεότερος, αλλά «όσο μεγαλώνεις η υγεία σου αρχίζει και φθίνει».

«Έπαθα σοκ όταν ψηλάφισα τους όγκους στο λαιμό μου πριν γίνει τελικά η διάγνωση με καρκίνο των αμυγδαλών. Όταν ο γιατρός μου είπε για τον καρκίνο, έμεινα μουδιασμένος για λίγες στιγμές που εκείνη την ώρα έμοιαζε με αιωνιότητα…», σημείωσε.

scar.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons