Όψεις πορσελάνης για τέλειο χαμόγελο

dfsghjnbv.jpg

Εάν έχετε δόντια με διαστήματα, σκούρα, στραβά, πολυχρωματικά, με παλιά σφραγίσματα, πολύ μεγάλα ή κυρίως πολύ μικρά, εάν γενικά δεν είστε ευχαριστημένοι με το χαμόγελό σας, μια πιθανή λύση αναδιαμόρφωσής του θα μπορούσε να ήταν οι όψεις πορσελάνης.

Με τις όψεις πορσελάνης μπορείτε να διορθώσετε ένα μεγάλο αριθμό προβλημάτων που σας κάνουν να είστε δυσαρεστημένοι με το χαμόγελό σας.

Πρόκειται για μια κατεξοχήν συντηρητική θεραπεία αποκατάστασης δοντιών, όπου η παρέμβαση γίνεται μόνο στην πρόσθια επιφάνειά τους. Το τρόχισμα είναι ελάχιστο έως και καθόλου, σε κάποιες περιπτώσεις! Οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές φλούδες αισθητικής πορσελάνης, τελευταίας γενιάς, οι οποίες τοποθετούνται στην αδαμαντίνη του δοντιού και αλλάζουν το χαμόγελο σύμφωνα με τις βασικές αρχές της Αισθητικής Οδοντιατρικής. Κατά αυτόν τον τρόπο, για να σχεδιαστεί το χαμόγελο σωστά, ο οδοντίατρος οφείλει να αξιολογήσει όχι μόνο τα δόντια, αλλά την παρυφή των ούλων, τα χείλη και γενικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η όλη διαδικασία απαιτεί τρία ραντεβού και δε χρειάζεται καν τοπική αναισθησία, διότι όλη η παρασκευή των δοντιών είναι επιφανειακή και άκρως συντηρητική, οπότε ο ασθενής δεν πονάει καθόλου.

Το αποτέλεσμα διαρκεί 15 χρόνια

Εάν η συντήρηση είναι καλή, το ωραίο αυτό αποτέλεσμα δύναται να κρατήσει και περισσότερο ! Αρκεί να αποφεύγεται το δάγκωμα σκληρών τροφών, να μην σφίγγουν-τρίζουν τα δόντια τα άτομα που φέρουν όψεις, να μην έχουν έξεις που τις ενοχλούν πχ. Δάγκωμα μολυβιού νυχιών κλπ, να τηρούν μια καλή στοματική υγιεινή και να κάνουν ανά εξάμηνο τους καθαρισμούς τους στον οδοντίατρο.

Τα πλεονεκτήματα των όψεων έναντι άλλων τεχνικών αναδιαμόρφωσης του χαμόγελου, πχ direct veneers, bonding κ.α. , είναι ότι :

Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έχουν συνήθως καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα. Δεν απορροφούν χρωστικές ουσίες. Είναι διαφανείς αποκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούν την αίσθηση φυσικού δοντιού.

Η χρονική περίοδος για να φτιαχτούν οι όψεις και να αναδιαμορφωθεί το χαμόγελο ενός ατόμου είναι το πολύ 5 εργάσιμες μέρες.

Δε χρειαζόμαστε πολύ χρόνο λοιπόν για να ξανακερδίσουμε την αυτοπεποίθηση που μας δίνει ένα ωραίο, λαμπερό, υγιές χαμόγελο. Μια απόφαση είναι ότι θέλουμε να βελτιώσουμε άμεσα την εικόνα μας !

Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες την Οδοντίατρο-Χειρουργό, κα Ιωάννα Καζάκου, D.D.S., M.Sc.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons