Ειδικός έλεγχος για καπνιστές στο «Ερρίκος Ντυνάν»

What-Happens-When-You-Quit-Smoking-1.jpg

Πακέτο προληπτικών – διαγνωστικών εξετάσεων σε καπνιστές, προσφέρει το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος.

Ειδικότερα σε συνεργασία του ΩΡΛ Τμήματος και του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος, προσφέρονται Σπιρομέτρηση, Ακτινογραφία θώρακος και βασική εξέταση από πνευμονολόγο σε προνομιακή τιμή, καθώς και Λαρυγγοσκόπηση, η οποία εντάσσεται στο συνολικό πακέτο χωρίς χρέωση.

Στόχος είναι να αναδειχθεί η σημασία της λαρυγγοσκόπησης ως ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέτρο πρόληψης του καρκίνου του λάρυγγα που εμφανίζεται κατά κύριο λόγο στους καπνιστές. Παράλληλα, με τον ενδελεχή έλεγχο από το Πνευμονολογικό Τμήμα διασφαλίζεται η πλήρης απεικόνιση της κατάστασης του αναπνευστικού συστήματος ενός καπνιστή και η έγκυρη καθοδήγησή του.

Η προσφορά θα ισχύσει για όσους τηλεφωνήσουν για ραντεβού έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210.6972913 (από 08:30 έως 15:30) ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση p.nikomani@dunant.gr. Πληροφορίες και εδώ


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons