Απεργούν και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

poedin.medium.jpg

Στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία για να «αποτρέψουν», όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, «τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης».

Οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στην προγραμματισμένη για σήμερα στις 12 συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια στην πορεία στη Βουλή και την Κυριακή 8 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο της εργατικής Πρωτομαγιάς.

«Ο κος Τσίπρας και η απροσδιόριστη πολιτικά κυβέρνησή του κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση το Σαββατοκύριακο το πρώτο πακέτο των δυσβάστακτων μέτρων δημοσιονομικής απόδοσης 9 δις ευρώ. Ο κος Τσίπρας είναι το καλό παιδί των δανειστών που υπέγραψε 2 Μνημόνια σε ένα χρόνο. Περιφρονεί τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ψηφίζοντας τα σχετικά Νομοσχέδια το Σαββατοκύριακο τα οποία διαλύουν την Κοινωνική Ασφάλιση και εξανεμίζουν τα εισοδήματα των πολιτών με τη νέα φοροεπιδρομή. Ο κος Τσίπρας αποδεικνύεται ότι διακατέχεται από έναν ιδιότυπο τσαμπουκά κατά των εργατικών κινημάτων που αγωνίζονται για την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων, που δεν συνάδει με το δημοκρατικό μας πολίτευμα» αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons