Βίντεο υπενθυμίζει γιατί πρέπει να προσέχουμε κατά τη χρήση μπατονέτας

maxresdefault2-735x459.jpg

Την ιδιαίτερη προσοχή που απαιτείται κατά τη χρήση μπατονέτας για τον καθαρισμό των αυτιών, έρχεται να υπενθυμίσει ένα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ένας γιατρός από την Ινδία.

Το βίντεο δείχνει την αφαίρεση ενός παλιού κομματιού βαμβακιού μπατονέτας από το αυτί ενός ασθενούς, ο οποίος δεν γνώριζε ότι είχε απομείνει μέσα στο λαβύρινθο.

Ο ασθενής είχε επισκεφτεί τον γιατρό για μια σειρά από προβλήματα στην ακοή του και έπειτα από ενδελεχή εξέταση, εντοπίστηκε το ξένο αντικείμενο στο αυτί του.

Στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ο Δρ. Kunal Karade από το Nagpur της Ινδίας, ο επιστήμονας βγάζει το βαμβάκι με τη χρήση ειδικού μεταλλικού εργαλείου.

Ο γιατρός ανέφερε ότι ο ασθενής του υπέφερε, μεταξύ άλλων, από φαγούρα στο αυτί και εποχικές αλλεργίες και πως το βαμβάκι που αφαίρεσε «συνοδευόταν» και από μια μάζα από τρίχες. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, εκατοντάδες άνθρωποι καταφεύγουν στους γιατρούς με τραυματισμούς από τη χρήση μπατονέτας.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons