Ανακοινώθηκαν νέοι διοικητές νοσοκομείων

295fdc87d658f559ef2cffb7fe8f65ee_XL.jpg

Τα ονόματα νέων Διοικητών Νοσοκομείων ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Αναλυτικά η λίστα:

1.Γ.Ν.Α. ΛΑΪΚΟ

Μιχάλης Λοπατατζίδης: Είναι απόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός (Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Warwick στη Μεγάλη Βρετανία. Σήμερα εργάζεται στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων: ως Διοικητής στο Γ.Ν. Τρικάλων, ως συνεργαζόμενος σύμβουλος επιχειρήσεων  στην Gerson Lehrmam, Inc Member, στο Λονδίνο και διευθυντικό στέλεχος σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

2. Γ.Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ  « ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

Νικόλαος Κοτοπούλης: Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Διευθυντής Οργάνωσης και Διοίκησης σε εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων, σύμβουλος ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, τεχνικός σύμβουλος της 3ης ΥΠΕ και αξιολογητής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

3. Γ.Ν. «ΣΩΤΗΡΙΑ»

Πέτρος Λυριντζής: Πτυχιούχος Οικονομικών του Οικονομικού Τμήματος του πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακό δίπλωμα στο τμήμα Οικονομικών του Ελληνικού Μεσογειακού Κέντρου Αραβικών και Ισλαμικών Σπουδών, Special Graduate Student, MIT, Boston, Master of Arts, Clark Univercity, Worcester, Mass, USA, Ph.d in Economics, Worcester. Σήμερα έχει τη θέση του επικεφαλής Αναδιάρθρωσης στην Εταιρεία Παραγωγής Υπηρεσιών Υγείας Euromedica ενώ μεταξύ άλλων έχει διατελέσει αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων Ειδικού Χειρισμού καθώς και επικεφαλής Μονάδος διαχείρισης Κινδύνων στην Εμπορική Τράπεζα.

4. Γ.Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

Μελπομένη Τσούγκα: Είναι πτυχιούχος των Επιστημών Διοίκησης της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης,  με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Υπήρξε επί σειρά ετών στέλεχος του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Δημήτριου  και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και εισηγήτρια στα προγράμματα επιμόρφωσης δημοσίων υπαλλήλων του Ινστιτούτου  Εκπαίδευσης (ΙΝ.ΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης.   Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής των Συνεταιριστικών Θεραπευτικών μονάδων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

5. Γ.Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»

Αναστασία Πατερνά: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής, της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Ιατρική Φυσική από το Πανεπιστήμιο του Αμπερντίν στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει διατελέσει ακτινοφυσικός της 3ης ΔΥΠΕ (Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας), στο ΓΝ Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης και στο ΝΜΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (εν συνεχεία ΝΜΥ ΕΟΠΥΥ Θεσσαλονίκης) καθώς και εισηγήτρια σε προγράμματα  επιμόρφωσης δημοσίων υπαλλήλων του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης.

6. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ Γ.Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΧΕΠΑ

Αναστάσιος Σπανός: Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εκπαίδευση και τίτλο ειδικότητας στην ακτινοδιαγνωστική. Κατέχει επίσης πτυχίο Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Έχει διατελέσει στέλεχος της Διεύθυνσης Β΄ Ακτινοδιαγνωστικού Εργαστηρίου στο ΓΝΘ Ιπποκράτειο,  και    εισηγητής-κριτής στα συμβούλια επιλογής Ιατρών για την Ακτινοδιαγνωστική και την Πυρηνική Ιατρική Μακεδονίας- Θράκης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης.

7. Γ.Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

Βασιλική Παπαχριστοδούλου: Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με μεταπτυχιακό στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Έχει διατελέσει Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας στην Οργανωτική Μονάδα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και του Νοσοκομείου Παπανικολάου και υποδιευθύντρια της Οικονομικής Υπηρεσίας στο ίδιο νοσοκομείο. Μέλος των «Γιατρών του Κόσμου» από το 1995.

8. Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Δημήτριος Μιχάλης: Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Γενική Ιατρική και  μετεκπαίδευση στην υπέρταση στο Ερευνητικό Αντιϋπερτασικό Ιατρείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική στο ΕΚΑΒ και στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Δημόσιας Υγείας. Έχει διατελέσει διευθυντής ΕΣΥ στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και ιδιώτης γιατρός.

9. Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ

Παναγιώτης Ζυγούρης: Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη  Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και Διδακτορικό Δίπλωμα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Έχει διατελέσει Επίκουρος καθηγητής Χειρουργικής στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και καθηγητής του παραρτήματος της Σχολής Νοσηλευτριών του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης.

10. Γ.Ν. ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»

Πασχάλης Καριώτης: Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές Βιοϊατρικού Μηχανικού  στην Ελβετία (ΝΤΒ Buchs, St Gallen). Έχει διατελέσει  Senior Helth Consultant της εταιρείας MSBME,  Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing στην  Draeger Hellas και γενικός διευθυντής της WINMED.

11. Γ.Ν.Α. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»

Δημήτρης Βεζυράκης: Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Ηρακλείου Κρήτης. Από το 1986 εργάζεται στο ΚΑΤ και σήμερα είναι προϊστάμενος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, της  Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών. Έχει διατελέσει κοινωνικός λειτουργός στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και υπεύθυνος λειτουργίας Κ.Α.Π.Η. Περιστερίου.  Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons