«Το ΕΣΥ σε πλήρη αποσύνθεση» καταγγέλλει το Ποτάμι

nosok-735x459.jpg

Την επιδείνωση της κατάστασης στη δημόσια Υγείας με «ταχύτατους ρυθμούς» καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Υγείας του Ποταμιού, τονίζοντας πως «ελλείψεις υλικών και μέσων, αλλά κυρίως τρομακτικές ελλείψεις προσωπικού, υπονομεύουν καθημερινά τη λειτουργία των νοσοκομείων σε όλη τη χώρα, ενώ η κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική των πυροσβεστικών παρεμβάσεων».

Το Ποτάμι κατηγορεί την κυβέρνησης ότι «σπεύδει βραδέως και εκ των υστέρων με προσωρινές λύσεις και μπαλώματα. Ενάμιση χρόνο τώρα το Υπουργείο Υγείας αδυνατεί να χαράξει ρεαλιστική πολίτικη για την υγεία. Τα περισσότερα νοσοκομεία εξακολουθούν να παραμένουν ακέφαλα από το Δεκέμβριο, προσλήψεις εξαγγέλλονται κατά χιλιάδες αλλά γένονται με το σταγονόμετρο και με περίεργα κριτήρια κατανομής τους, τεράστιες ελλείψεις συσσωρεύονται παντού, δεκάδες κλινικές και κέντρα υγείας έχουν πρακτικά αναστείλει τη λειτουργιά τους ενώ τα περισσότερα νοσοκομεία λειτουργούν χάρη στην αυταπάρνηση του προσωπικού τους».

«Ταξίματα, φαραωνικές εξαγγελίες και άκαιρες θριαμβολογίες για διορισμούς που δεν καλύπτουν καν τις αποχωρήσεις του τελευταίου έτους, αδυνατούν να κρύψουν την πλήρη αμηχανία», συνεχίζει και καταλήγει:

«Το ΕΣΥ βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση. Χρειάζεται άμεσες γενναίες λύσεις, χρειάζεται άμεσα μια μεγάλη μεταρρύθμιση για να μπορέσει να ορθοποδήσει. Η κυβέρνηση ενάμιση χρόνο τώρα, δυστυχώς προσπαθεί με ασπιρίνες και μπαλώματα».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons