Η εφαρμογή που υπόσχεται ότι θα μπορούσε να σώσει χιλιάδες ζωές

ADWE.jpg

Μια νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή δημιουργήθηκε με στόχο να μπορεί να σώσει χιλιάδες ζωές, επιτρέποντας στους ασθενείς να μοιραστούν τα σημαντικά ιατρικά τους αρχεία μέσω των κινητών τηλεφώνων τους.

Η εφαρμογή για την πρόσβαση στα αρχεία υγειονομικής περίθαλψης θα επιτρέπει στους χρήστες να δίνουν ζωτικής σημασίας πληροφορίες όπως τον τύπο του αίματος, τις αλλεργίες, σημειώσεις σχετικά με προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις και τα αποτελέσματα εξετάσεων σε περίπτωση ανάγκης. Η πρόσβαση σε ιατρικά αρχεία όταν ένας ασθενής υποβάλλεται σε θεραπεία σε έκτακτη περίπτωση είναι δύσκολη ενώ από αυτό το μήνα πολλοί ασθενείς, στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα μπορούν να μοιράζονται τα προσωπικά αρχεία τους με τα ιατρικά δεδομένα με το πάτημα ενός κουμπιού μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο.

BOJFG.jpg

Επιπλέον, για πρώτη φορά, αυτό θα δώσει στους γιατρούς άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι ασθενείς, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται. Η εφαρμογή θα επιτρέπει σε όσους το επιθυμούν να μοιράζονται εύκολα τα ιατρικά αρχεία τους μέσω μιας ιστοσελίδα ασφαλούς σύνδεσης χρονικά περιορισμένη ή έναν κωδικό QR.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να παρέχουν σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό ή όποιον άλλον θέλουν ένα url το οποίο θα λήγει αυτόματα μέσα σε 24 ώρες επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που θέλουν πολύ εύκολα και χωρίς τον κίνδυνο ο ασθενής να ξεχάσει να αναφέρει κάτι σημαντικό. Το EMIS Health που είναι πίσω από την εφαρμογή αναφέρει ότι χρησιμοποιεί ένα σύστημα εξαιρετικής ασφάλειας με κρυπτογράφηση και δεν υπάρχει φόβος να διαρρεύσουν κάπου τα αρχεία του χρήστη.

ADWE.jpg

«Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την ανταλλαγή πληροφοριών στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας» δήλωσε ο δρ Son O’Hanlon, εκπρόσωπος της εταιρείας.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons