Βρετανοί, οι πιο απαισιόδοξοι πολίτες για τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας

assistant_2226675b.medium.jpg

Σχεδόν τα τρία τέταρτα των Βρετανών πιστεύουν ότι το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει το εθνικό σύστημα υγείας (NHS) του Ηνωμένου Βασιλείου θα επιδεινωθεί τα επόμενα χρόνια, κατέδειξε δημοσκόπηση της εταιρείας Populus που δημοσίευσε χθες Σάββατο η εφημερίδα «The Guardian.

Κατά το δημοσίευμα του Γκάρντιαν, το 72% όσων ερωτήθηκαν προέβλεψε ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει το βρετανικό ΕΣΥ θα γίνουν χειρότερες. Μόλις το 11% δεν φοβάται ότι θα υπάρξει επιδείνωση των υπηρεσιών υγείας, πρόσθεσε η εφημερίδα.

Το επίπεδο της απαισιοδοξίας των πολιτών για τις υπηρεσίας υγείας στη Βρετανία είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη, επισημαίνεται ακόμη στο δημοσίευμα.

Το δημόσιο σύστημα υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου προσφέρει τις περισσότερες υπηρεσίες του δωρεάν στους πολίτες.

Πέρυσι το King’s Fund, μια ανεξάρτητη οργάνωση με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας στην Αγγλία, προειδοποίησε ότι το NHS βρίσκεται «σχεδόν στα όριά του» στις περισσότερες περιοχές της χώρας, εξαιτίας των περικοπών στον προϋπολογισμό του το τελευταίο διάστημα.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons