Ιδιώτες στην καθαριότητα του νοσοκομείου Χανίων

nosokomeio%20xanion.medium.jpg

Το νοσοκομείο Χανίων προχωρά στην πρόσληψη 82 ατόμων για την καθαριότητα, με ατομικές συμβάσεις μίσθωσης έργου.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το νοσηλευτικό ίδρυμα θα προχωρήσει στη σύναψη ατομικών συμβάσεων εργασίας μίσθωσης έργου και όχι συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες καθαριότητας του νοσοκομείου καθώς και του ψυχιατρικού τμήματος.

Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι από την ημέρα της υπογραφής έως 31-12-2017. Οι συμβάσεις που θα συναφθούν είναι 60 για το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και 22 για τον Ψυχιατρικό Τομέα.

Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων είναι κατά προτεραιότητα τέσσερα: ιδιώτες με τη μεγαλύτερη προϋπηρεσία σε υπηρεσίες καθαριότητας νοσοκομείων, ιδιώτες με τη μεγαλύτερη προϋπηρεσία σε υπηρεσίες καθαριότητας οπουδήποτε, άνεργοι ιδιώτες των οποίων καταγγέλθηκε η σύμβαση εργασίας και άνεργοι ιδιώτες για οποιαδήποτε αιτία.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons