Στα «κάγκελα» οι εργαζόμενοι του «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη

gannhmata-thessalonikh.medium.jpg

Για τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό διαμαρτυρήθηκαν σήμερα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος, οι οποίοι αύριο προγραμματίζουν συγκέντρωση στο Διοικητήριο.

Τη συμπαράστασή του εκφράζει με ανακοίνωση το 2ο περιφερειακό τμήμα Μακεδονίας και Θράκης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ), σημειώνοντας ότι οι νοσηλευτές του νοσοκομείου «εργάζονται με αυταπάρνηση ξεπερνώντας πολλές φορές τον εαυτό τους και τα όρια των αντοχών τους» και καλεί την 3η ΥΠΕ να δώσει «άμεσα λύσεις».

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» και πρόεδρος της ΕΔΟΘ Πέτρος Κετικίδης «τα τελευταία οκτώ χρόνια αποχώρησαν από το νοσοκομείο, χωρίς να αναπληρωθούν, περισσότεροι από τριακόσιοι εργαζόμενοι». Πρόσθεσε ότι από τους περίπου 700 εργαζόμενους πριν από λίγα χρόνια, σήμερα έχουν παραμείνει περί τους 380 ενώ οι νοσηλευτές είναι λιγότεροι από 300.

«Ουσιαστικά, η μία στις δύο θέσεις παραμένει κενή» τόνισε ο κ. Κετικίδης και κατέληξε: «Αρρωσταίνει ένας εργαζόμενος και δημιουργείται πρόβλημα σε όλο το σύστημα, δε βγαίνει το πρόγραμμα, όλοι οι εργαζόμενοι δουλεύουν πάνω από τις δυνάμεις τους, έχουν φτάσει στα όρια τους».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons