Έτοιμες για την παραλία με 59 ευρώ

BEACH-656x410.jpg

Εκμεταλλευτείτε σήμερα την υπέροχη προσφορά από το διαιτολογικό κέντρο Nutricenter και χάστε τα παραπάνω κιλά σας άμεσα, οικονομικά, σε διάστημα 2 μηνών. Δώστε στον εαυτό σας, το χρόνο που χρειάζεται, για να αποβάλλετε λίπος και περιττό βάρος, αλλάξτε διάθεση, αποκτήστε αυτοπεποίθηση και υποδεχτείτε το καλοκαίρι με ανανεωμένη εμφάνιση.

Το διαιτολογικό κέντρο Nutricenter, στο κέντρο της Αθήνας σας προσφέρει:

Δύο μήνες διατροφής που περιλαμβάνουν:

προσωπικό διαιτολόγιο λιπομετρήσεις, Diet coaching,

και κοστίζουν μόλις 59 ευρώ.

prosfor.jpg

Απευθυνθείτε σήμερα στο Νutricenter, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 8, 4ος όροφος, Κολωνάκι, τηλ. 210 72 10 000 και κάντε χρήση του προγράμματος «έτοιμες για την παραλία!». Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.nutricenter.gr

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο!


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons