Τα 5 βήματα για την ευτυχία

happiness.medium.jpg

Ο διάσημος ψυχολόγος του 19ου αιώνα William James είπε κάποτε ότι «η μεγαλύτερη ανακάλυψη οποιασδήποτε γενιάς είναι πως ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τη ζωή του, αλλάζοντας τη στάση του».

Σύμφωνα μάλιστα με μια έρευνα του Χάρβαρντ, τα άτομο που ελέγχει περισσότερο την ευτυχία μας, είμαστε εμείς οι ίδιοι. Το μυστικό, με άλλα λόγια, είναι: «επέλεξε να είσαι ευτυχής με οτιδήποτε κι αν κάνεις, ενίσχυσε τις σχέσεις σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους και ανάλαβε τον έλεγχο του εαυτού σου σε επίπεδο σωματικό, οικονομικό και συναισθηματικό», προτείνει η έρευνα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο χρήστης του Twitter @grumpynortherncynic ανέβασε μια φωτογραφία που ανήκει σε έναν 8χρονο, με τον τίτλο «Τα πέντε βήματα για την ευτυχία». Η εικόνα, έκανε πάνω από 2.000 retweets.

Η λίστα αποδεικνύει ότι το παιδί μπορεί και αντιλαμβάνεται πως η ευτυχία είναι μια διαδικασία που χρειάζεται αφοσίωση, προσπάθεια, και έναν τετράποδο σύντροφο.

Διαβάστε τα πέντε βήματα για την ευτυχία, σύμφωνα με το παιδί…

Βγες για παιχνίδι Φάε μια γρανίτα Κάνε φίλους Αγάπα τα πάντα Πάρε ένα σκύλο

steps.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons