Έχασε 158 κιλά και αναγκάζεται να φορά γυναικεία εσώρουχα για να συγκρατεί το δέρμα του

skin01.jpg

Ο Wayne Horridge από το Λονδίνο μετά την μεγάλη απώλεια των κιλών του, αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δέρμα του το οποίο έχει χαλαρώσει και ζυγίζει πάνω από 6 κιλά!

Πλέον, για να συγκρατεί το δέρμα του, αναγκάζεται να χρησιμοποιεί ένα βαμβακερό σουτιέν, αλλά και κορσέ για να συγκρατεί το στομάχι του, πράγμα που του δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Ο 38χρονος που διατηρεί το δικό του blog και μιλάει για θέματα σχετικά με τη διατροφή μέσω των κοινωνικών δικτύων, ζύγιζε 241 κιλά το 2008 και πλέον είναι μόλις 82 κιλά, με αποτέλεσμα αυτή η διαφορά να τον έχει μεταμορφώσει εντελώς, έχοντας αφήσει όμως μια μεγάλη χαλάρωση στο δέρμα του. Τώρα ζητά απελπισμένα να κάνει μια επέμβαση για να διορθώσει την κατάσταση καθώς το χαλαρό δέρμα του, όπως αναφέρει, προκαλεί πόνο και ερεθισμούς στο υπόλοιπο σώμα του.

«Θέλω μόνο να είμαι φυσιολογικός, αλλά αισθάνομαι παχύς, όπως ήμουν παλιά. Δεν μπορώ να αγοράσω ωραία ρούχα και είναι οδυνηρό να κουβαλάω τόσο δέρμα γύρω από το σώμα μου», αναφέρει ο ίδιος. Το 2008 έχει κάνει επέμβαση με γαστρικό μανίκι για να χάσει γρηγορότερα βάρος και τώρα κάνει έκκληση για ένα νέο χειρουργείο, καθώς το να φοράει σουτιέν όπως λέει χαρακτηριστικά του δημιουργεί συναισθηματικό πρόβλημα και τονίζει: «Θέλω να βοηθήσω να σταματήσει το κύμα της παχυσαρκίας. Έχω χάσει τόσα κιλά και έχει αλλάξει τη ζωή μου, αλλά χωρίς τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση είμαι ακόμα «συναισθηματικά παχύς». Θέλω απλά να σταματήσω να φοράω σουτιέν και κορσέ και να πηγαίνω για μπάνιο χωρίς να φοράω μακριές μπλούζες. Στη συνέχεια θέλω να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να χάσουν κιλά».

Όπως αναφέρει η 62χρονη μητέρα του, ο Wayne θα μπορούσε να είχε πεθάνει αν δεν είχε κάνει το πρώτο χειρουργείο, ενώ είχε πρόβλημα παχυσαρκίας από μικρό παιδί. Ο ίδιος αναφέρει ότι είχε εθισμό στο φαγητό μέχρι που κάποια στιγμή είχε πάρει τόσα κιλά ώστε δεν μπορούσε να περπατήσει με ευκολία.

Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι μετά το χειρουργείο άρχισε να ασκείται, το δέρμα που έμεινε από την χαλάρωση είναι πολύ και το πρόβλημά του μεγάλο. Αυτό που ζητά τώρα, είναι το σύστημα υγείας στη Βρετανία να του επιτρέψει μια εγχείρηση που θα του λύσει και αυτό το πρόβλημα ώστε να μπορέσει να συνεχίσει φυσιολογικά τη ζωή του. skin2.jpgskin3.jpgskin4.jpgskin5.jpgskin6.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons