Αυτοί είναι οι 11 νέοι διοικητές νοσοκομείων όλης της χώρας

hospital1-656x410.jpg

Η τοποθέτηση 11 ακόμη διοικητών σε νοσοκομεία της χώρας ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Υγείας. Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους εξής διοικητές:

Για το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, τον Παναγιώτη Νάνο, απόφοιτο Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας- ΕΣΥ, ΕΑΠ Πατρών. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, αναπληρωτής διοικητής της 3ης ΥΠΕ, διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης, διοικητικό στέλεχος του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας με συνολική προϋπηρεσία στο ΕΣΥ τριάντα συναπτά έτη.

Για το Ασκληπιείο της Βούλας, το Θεόδωρο Ρούπα, διδάκτωρ του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο τη διοικητική λειτουργία, την οργάνωση και τη χρηματοοικονομική διαχείριση του ασφαλιστικού συστήματος στην Ελλάδα. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην οργάνωση και διοίκηση δημόσιων οργανισμών και επιχειρήσεων, ενώ έχει διατελέσει αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας και προϊστάμενος υποδιεύθυνσης οικονομικών υπηρεσιών στο νοσοκομείο «Έλενας Βενιζέλου» και στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών.

Για το Γενικό Κρατικό «Γ. Γεννηματάς», το Βασίλειο Κεκερή, πτυχιούχο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα αναισθησιολόγου, εξειδίκευση στην εντατικολογία (ΜΕΘ) και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας (Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας). Έχει διατελέσει πρόεδρος του ΔΣ του ΕΚΑΒ, προϊστάμενος Ιατρικής Υπηρεσίας στον αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μέλος της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Υγείας.

Για το ΚΑΤ, το Νικόλαο Κοντοδημόπουλο, διδάκτορα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στη Διοίκηση και στην Οικονομία της Υγείας με μεταπτυχιακά στη Διοίκηση και Διαχείριση Υπηρεσιών Υγείας και στον τομέα ιατρικών, ηλεκτρονικών και φυσικής, πτυχιούχο μηχανικό Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων. Από το 2000 μέχρι σήμερα έχει οργανική θέση στο ΕΚΑΒ Αθηνών ενώ έχει εργαστεί στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ), στην 1η ΥΠΕ ως σύμβουλος διοίκησης και οργάνωσης υπηρεσιών υγείας, στο γραφείο διοικητή του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», στο Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας ως ερευνητικός συνεργάτης σε εθνικά και διεθνή προγράμματα καθώς και ως μηχανικός βιοϊατρικής τεχνολογίας στο Hospitalia International GmbH.

Για το Αττικό, τον Κωνσταντίνο Δραγώνα, πτυχιούχο της Ανώτατης Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και της Ανώτατης Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, υποψήφιο διδάκτορα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο/Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, διευθυντή Ελέγχου στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ).

Για το Σισμανόγλειο, τον Εμμανουήλ Κουταλά, πτυχιούχο του τμήματος βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Master inBusiness Administrator, Executive MBA-Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης του Ομίλου «Βιοϊατρική» και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Medisyn.

Για τον Ευαγγελισμό, την Παναγιώτα Γκουλάκη-Μητσάκη, πτυχιούχο Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στο Διοικητικό Δίκαιο. Έχει διατελέσει αναπληρώτρια διοικήτρια στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» – Οφθαλμιατρείο Αθηνών, διευθυντικό στέλεχος στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» και πρόεδρος του Υπηρεσιακού και Πειθαρχικού Συμβουλίου των νοσοκομείων του Α΄ΠΕΣΥ Αττικής. Σήμερα εκτελεί χρέη διοικήτριας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Για το Ιπποκράτειο, την Αναστασία Μπαλασοπούλου, μέλος του επιστημονικού προσωπικού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) από το 2005, πτυχιούχο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διοικητικό διευθυντή Νοσοκομείου της ΕΣΔΥ. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, ενώ έχει διατελέσει διοικήτρια του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά» και σύμβουλος διοίκησης στο ίδιο νοσοκομείο.

Για το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι», τη Μαρία Χαρίτου, πτυχιούχο Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στην ιατρική φυσική και στη βιοϊατρική. Είναι μεταδιδάκτωρ ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο ΕΜΠ και διευθύντρια Ερευνών-επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας Εφαρμογών Υπολογιστικής Ευφυΐας στην Ιατρική του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών.

Στο Κωνσταντοπούλειο, τον Μιχάλη Κούρτη απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι συντονιστής διευθυντής του ΣΤ’ Ορθοπεδικού Τμήματος στο ΚΑΤ. Πρόεδρος της Επιτροπής Χειρουργείων στο ΚΑΤ και γραμματέας της Επιστημονικής Επιτροπής. Μέλος του ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεως Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, ιδρυτικό μέλος του Κολλλεγίου Ελλήνων Ορθοπεδικών Χειρουργών κ.ά.

Στο «Ελπίς», τον Χρήστο Βαράκη, πτυχιούχο του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακούς τίτλους από το London School of Economics, το London School of Hygiene and Tropical Medicine του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, το Kennedy Schoolof Government του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είναι διδάκτωρ του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών στην «Οργάνωση, Διοίκηση και Χρηματοδότηση της Ελληνικής Υγειονομικής Περιφέρειας». Εργάστηκε ως υποδιευθυντής, υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης του Ιδρύματος Κόκκαλη και ως διευθυντής Διοικητικής Μέριμνας στη «Βιοϊατρική». Σήμερα εργάζεται ως τομεάρχης Υγείας και Περίθαλψης, υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία του τομέα υγείας και περίθαλψης του ΕΔΟΕΑΠ.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons