Αποτρίχωση με laser για μόνιμα αποτελέσματα

legs.jpg

Η αποτρίχωση με laser εφαρμόζεται στο Δερματολογικό μας Κέντρo με τη χρήση του πιο εξελιγμένου τεχνολογικά laser Αλεξανδρίτη, η οποία επιτυγχάνει μόνιμα αποτελέσματα. Η μέθοδος αυτή της μόνιμης αποτρίχωσης με laser μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες και άνδρες και είναι απόλυτα ανώδυνη και ασφαλής σε όλες τις περιοχές του σώματος.

Πώς δρα η Αποτρίχωση με laser;

Το laser απορροφάται από το θύλακα της τρίχας και προξενεί τη μόνιμη καταστροφή και εξαφάνισή της, με απόλυτη ασφάλεια για το δέρμα και τους υποκείμενους λεμφαδένες. Απαιτούνται κατά μέσο όρο 6 συνεδρίες αποτρίχωσης με laser για τις περιοχές του σώματος και 8-10 περιοχές για την περιοχή του προσώπου και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Στα ενδιάμεσα των συνεδριών της αποτρίχωσης με laser δεν απαιτείται καμιά άλλη μέθοδος αποτρίχωσης, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί και στην εφηβική ηλικία. Στο τέλος των συνεδριών το δέρμα είναι πλέον πλήρως και μόνιμα αποτριχωμένο με εξαφάνιση των πόρων και των τριχών, έχοντας μια λαμπερή και λεία υφή.

Διεύθυνση: Πεντέλης 2, Μαρούσι, Αθήνα 15126

Τηλ: 212-1007848

E-mail: info@korinatzima.gr

www.korinatzima.gr

Κορίνα Τζίμα, Δερματολόγος-Αφρoδισιολόγος

 

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons