Καρκινοπαθείς του Μεταξά φέρνουν είδη πρώτης ανάγκης από το σπίτι τους

metaxa_1.medium.jpg

Σε οριακή κατάσταση είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο Μεταξά, που νοσηλεύονται μάλιστα ασθενείς με καρκίνο. Μηχανήματα, όπως οι αξονικοί τομογράφοι δεν λειτουργούν, ενώ εξαιτίας των ελλείψεων, οι ασθενείς είναι υποχρεωμένοι να φέρνουν από το σπίτι τους βαμβάκι, σαπούνι και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι τεχνολόγοι αναγκάζονται να λειτουργήσουν υποτυπωδώς τον αξονικό τομογράφο, που είναι χαλασμένος από το 2013, να υπάρξει μια κάποια διάγνωση που ωστόσο δεν είναι σίγουρα ακριβής, όπως δήλωσαν εργαζόμενοι, μιλώντας στο Mega.

Η υποχρηματοδότηση και η έλλειψη διοικήσεων, έχουν «νεκρώσει» τα νοσοκομεία. Το νοσηλευτικό προσωπικό δίνει μάχη για να εξυπηρετήσει τους ασθενείς αλλά αναγκάζεται να κάνει οικονομία στα σεντόνια και να δίνει μόνο σε όσους χειρουργούνται. Οι κενές θέσεις σε ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό δημιουργούν τεράστια προβλήματα.

Οι βιοψίες για να ξεκινήσει η θεραπεία ενός καρκινοπαθούς όπως λένε οι γιατροί βγαίνουν μετά από 2 μήνες και ο Γολγοθάς δεν τελειώνει εκεί καθώς εάν συνυπολογιστεί και ο χρόνος που χρειάζεται για ένα ραντεβού, τότε ο ασθενής ενδεχομένως να έχει νοσήσει ακόμα περισσότερο.

Δείτε το βίντεο…


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons