Μπαλώνουν με σακούλες και χαρτόνια τα τζάμια στο Τζάνειο

tzaneio.medium.jpg

Για περισσότερο από μία εβδομάδα οι συγγενείς των ασθενών στο Τζάνειο μπάλωναν με πλαστικές σακούλες σκουπιδιών ένα σπασμένο τζάμι σε δωμάτιο της Τρίτης Παθολογικής Κλινικής του Τζάνειου νοσοκομείου, την ώρα που το υπουργείο Υγείας «σκουπίζει» τα αποθεματικά των νοσοκομείων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου ακριβώς δίπλα στο παράθυρο υπάρχει κρεβάτι με ασθενή και ειδικά στις αρχές της εβδομάδας που φυσούσε το δωμάτιο «έμπαζε». Σύμφωνα με τους συγγενείς των ασθενών οι ίδιοι αλλάζουν τη σακούλα στο τζάμι. Όπως ανέφερε εργαζόμενος της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου τη Μ. Τρίτη έβαλαν χαρτόνι λόγω του αέρα. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως συχνά οι εργαζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με τέτοια προβλήματα, για τα οποία καλούντα να επιστρατεύσουν την εφευρετικότητά τους. «Η κάνουλα της χρηματοδότησης έχει κλείσει στο Τζάνειο» λέει.

Όπως επιβεβαίωσαν οι εργαζόμενοι το πρόβλημα του σπασμένου τζαμιού έγινε θέμα τη Μ. Τρίτη και κοινοποιήθηκε στη διοίκηση, η οποία υποστήριξε πώς σήμερα το τζάμι θα έχει αποκατασταθεί.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons