Τι ισχύει τελικά με το αλκαλικό νερό; Αξίζει να το αρχίσετε;

Είναι αναμφισβήτητα η τελευταία παγκόσμια τάση για την ευεξία και την πρόληψη. Το πίνουν από διάσημους αθλητές, πολιτικούς, επιχειρηματίες μέχρι διακεκριμένοι επιστήμονες.  Ο λόγος για το αλκαλικό νερό, που ήρθε και στην Ελλάδα πλέον για τα καλά στη ζωή μας υποσχόμενο πρόληψη ενάντια σχεδόν σε κάθε ασθένεια ακόμη και στον καρκίνο αλλά και ανάκτηση της χαμένης μας ενέργειας απόρροια της αστικής μας καθημερινότητας.

Τι κάνει το αλκαλικό νερό στον οργανισμό μας

Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα μας αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων κατάλοιπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές αλλά και από την διαδικασία της γήρανσης.

Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί είναι υπεύθυνα σχεδόν για το σύνολο των επιπλοκών υγείας στη ζωή μας.

Με την κατανάλωση αλκαλικού νερού εξουδετερώνουμε την οξύτητα, αποβάλλοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού μας.

Δουλεύει στα αλήθεια ή είναι ακόμη μύθος;

Στο medicalnews.gr είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων που φιλοξενούμε. Έτσι πριν τοποθετηθούμε για το αν δουλεύει ή όχι το αλκαλικό νερό, παρά τις εκατοντάδες τοποθετήσεις επιστημόνων παγκοσμίως και την μεγάλη αποδοχή του, θελήσαμε να το δοκιμάσουμε. 

Έτσι ξεκινήσαμε καθημερινά στο γραφείο να φτιάχνουμε αλκαλικό νερό (δείτε εδώ την ειδική συσκευή και πως θα την αποκτήσετε για να φτιάχνετε και εσείς αλκαλικό νερό σε λίγα λεπτά όπου και αν βρίσκεστε).

Όλοι μας από τις πρώτες ημέρες αρχίσαμε να αισθανόμαστε μεγαλύτερη «ζωντάνια», σαν να έχουμε ξαφνικά περισσότερη ενέργεια! Είναι πραγματικά θεαματικό. Όμως αυτή μας η αίσθηση θα έπρεπε να συνοδευθεί και με επιστημονικά ευρήματα για να μπορέσει να τεκμηριωθεί. Αυτό συνέβη  πριν μερικές ημέρες, όταν η συνεργάτης μας Αλεξάνδρα Μπούσουρη επισκέφθηκε τον γιατρό της, για να της αναλύσει εξετάσεις στις οποίες είχε πρόσφατα υποβληθεί. Εκεί διαπίστωσε πως όλες οι μετρήσεις της είχαν βελτιωθεί! Μάλιστα, τιμές στις οποίες είχα πρόβλημα για πολλά χρόνια, είχαν αδικαιολόγητα επανέλθει στο κανονικό τους.

Συνεχίζουμε να πίνουμε αλκαλικό νερό και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα και εσείς να το δοκιμάσετε είτε αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας, είτε για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το αλκαλικό νερό και την επαναστατική φορητή συσκευή της alkaline στο www.alkaline.gr 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons