Τι παθαίνετε αν δεν βουρτσίζετε τα δόντια σας

DENTIST-656x410.jpg

Υποτίθεται πως γνωρίζετε ότι πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας κάθε μέρα και να επισκέπτεστε τον οδοντίατρο σας τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Είναι επίσης γνωστό ότι το βούρτσισμα των δοντιών πρέπει να γίνεται δυο φορές την ημέρα, μία το πρωί και μία το βράδυ.

Αλλά εκτός από την πρόληψη, το βούρτσισμά των δοντιών σας κρατά υγιείς και με ένα σωρό άλλους τρόπους. Εδώ είναι τέσσερα τρομακτικά πράγματα που μπορεί να συμβούν αν δεν φροντίζετε την στοματική υγιεινή.

Διαβήτης

Αν ξεχάσετε μια μέρα να βουρτσίσετε τα δόντια σας εννοείται πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Αν όμως το κάνετε συνέχεια τότε το στεγνό στόμα και τα υψηλά επίπεδα βακτηρίων μπορεί να επιδεινώσουν τις παρούσες συνθήκες και να προκαλέσουν διαβήτη. Αν βρίσκεστε σε αυξημένο κίνδυνο να πάθετε διαβήτη φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας οδοντικό νήμα και τσίχλες χωρίς ζάχαρη για να καθαρίσετε τυχόν εναπομείναντες τροφές που έχουν μείνει στο στόμα και να ρυθμιστούν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr…


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons