Έξι λόγοι για τους οποίους μπορεί να σπάσει το προφυλακτικό

profylaktiko.jpg

Το προφυλακτικό είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους αντισύλληψης. Σύμφωνα μάλιστα με τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων είναι κατά 99,6% αποτελεσματικά για την πρόληψη μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης ή τη μετάδοση ενός σεξουαλικά μεταδιδόμενου νοσήματος, αλλά λειτουργούν μόνο αν δεν σπάσουν!

Παρακάτω διαβάστε τους έξι λόγους για τους οποίους μπορεί να σπάσει ένα προφυλακτικό και πάρτε τα μέτρα σας την επόμενη φορά που θα… είστε απασχολημένοι!

Τα προφυλακτικά έχουν ημερομηνία λήξης

Τα περισσότερα έχουν διάρκεια ζωής από τρία έως πέντε έτη. Ελέγχετε πάντοτε την ημερομηνία που αναγράφεται στο κουτί συσκευασίας.

Ζητήματα αποθήκευσης

Τα προφυλακτικά λάτεξ δεν πρέπει να διατηρούνται σε ζεστό μέρος όπως είναι το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ή το πορτοφόλι σας. Κρατήστε τα στο συρτάρι του γραφείου σας ή το κομοδίνο σας.

Έλλειψη λίπανσης

Εάν κατά τη διάρκεια του σεξ υπάρχει υπερβολική τριβή, η έλλειψη λίπανσης όχι μόνο μπορεί να προκαλέσει πόνο και ερεθισμό, αλλά μπορεί να σπάσει το προφυλακτικό. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε λιπαντικό προφυλακτικών ή επιπλέον λιπαντικό, αν χρειάζεται.

Χρησιμοποιείτε λάθος λιπαντικό

Εάν χρησιμοποιείτε προφυλακτικά από λατέξ, ένα λιπαντικό με βάση το λάδι μπορεί να αποδυναμώσει το ελαστικότητα  και τελικά να το σπάσει. Προτιμήστε τα λιπαντικά με βάση το νερό.

Λάθος μέγεθος

Εάν το προφυλακτικό είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο μπορεί να σχιστεί, οπότε πειραματιστείτε με διαφορετικά μεγέθη προφυλακτικών για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει – όχι πολύ σφιχτό, ούτε όμως και χαλαρό.

Σφιχτός κόλπος

Οι μύες του κόλπου σε ορισμένες γυναίκες είναι εκ φύσεως πολύ σφιχτοί. Συνεπώς, αν η σύντροφός σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία, επιβάλλεται η χρήση  έξτρα λιπαντικού, ώστε να μην σπάσει το προφυλακτικό.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons