Τι δεν θα πρέπει να φοράτε ποτέ όταν κοιμάστε

man-sleeping.medium.jpg

Είναι προφανές πως είναι καλό να μην πέφτουμε στο κρεβάτι με κοσμήματα ή τα βρώμικα ρούχα που φοράμε στη διάρκεια της ημέρας.

Αλλά η πιο παράξενη συμβουλή σχετικά με το τι θα ήταν καλό να αποφεύγουμε στον ύπνο αφορά τα… εσώρουχα.

Σύμφωνα με έρευνες, τα εσώρουχα στον ύπνο μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο μολύνσεων και στην περίπτωση των ανδρών, ακόμα και να επηρεάσουν τη γονιμότητα.

Όπως λέει στο Shape η γυναικολόγος Alyssa Dweck, συχνά συμβουλεύει τους ασθενείς της να κοιμούνται χωρίς εσώρουχα.

«Αν τα γεννητικά όργανα είναι διαρκώς καλυμμένα- ειδικά με ύφασμα που δεν είναι απορροφητικό, δημιουργούνται συνθήκες υγρασίας. Έτσι η κατάσταση είναι ιδανική για την ανάπτυξη βακτηρίων», λέει.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν είναι μόνο για τις γυναίκες ωφέλιμο να κοιμούνται χωρίς εσώρουχα. Ο ύπνος με εσώρουχα- ειδικά στενά- είναι επιβλαβής και για τους άνδρες και μάλιστα είναι πιθανό να επηρεάζει το σπέρμα.

Έρευνα του 1990, υπενθυμίζει ο Independent, είχε μελετήσει επί ένα χρόνο άνδρες που φορούσαν στενά και χαλαρά εσώρουχα. Τις περιόδους που φορούσαν στενά εσώρουχα μετρήθηκαν σχεδόν μισά σπερματοζωάρια σε σχέση με το διάστημα που φορούσαν χαλαρά.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons