Γιατί πρέπει να βγάζετε τα δαχτυλίδια σας κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας

xeria.jpg

Ήρθε η ώρα για κουίζ: Μόλις επισκεφτήκατε την τουαλέτα και είστε έτοιμοι να πλύνετε τα χέρια σας. Τι κάνετε;

Α) Πλένετε τα χέρια σας με τα δαχτυλίδια  μαζί με την ελπίδα ότι θα καθαριστούν κι αυτά ή

Β) Βγάζετε τα δαχτυλίδια πριν να πλύνετε τα χέρια σας;

Σύμφωνα με την Angela Vassallo, διευθύντρια της πρόληψης των λοιμώξεων σε Κέντρο Υγείας Πρόνοιας του Αγίου Ιωάννη στη Σάντα Μόνικα, η τελευταία επιλογή είναι καλύτερη.

«Αυτό είναι ένα θέμα που μας ανησυχεί πραγματικά», λέει η Vassallo. «Στο νοσοκομείο, ξοδεύουμε πολύ χρόνο για να μάθουμε τους ανθρώπους να πλένουν σωστά τα χέρια τους και το προσωπικό δεν επιτρέπεται να φορά σκουλαρίκια, κολιέ, μεγάλα δαχτυλίδια, ρολόγια και γενικότερα κοσμήματα, επειδή γνωρίζουμε ότι το κόσμημα μεταφέρει μικροοργανισμούς.»

Στην πραγματική μας ζωή όμως φοράμε πάρα πολλά πράγματα που μεταφέρουν πολλά μικρόβια.

Προκειμένου να διατηρηθούν καθαρά τα κοσμήματα και απαλλαγμένα από βακτήρια, η Vassallo συνιστά μια ρουτίνα καθαρισμού των κοσμημάτων μια φορά την εβδομάδα. Δοκιμάστε να τα καθαρίσετε με ένα DIY καθαριστικό κοσμημάτων με συστατικά που βρίσκονται ήδη στο ντουλάπι σας.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr…


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons