Η φωτογραφία πριν και μετά την κρίση πανικού που προκάλεσε αίσθηση

Anxiety.jpg

«Μόνο ο Θεός ξέρει γιατί το κάνω αυτό, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν την αλήθεια…», γράφει στο μακροσκελές post της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Amber Smith από το Rugby στο Warwickshire της Βρετανίας, όταν αποφάσισε να ανεβάζει δυο εικόνες της- η μια πριν και η μια μετά από μια κρίση πανικού.

«Στην πάνω φωτογραφία, είναι ντυμένη, με μέικ απ και επεξεργασμένη με φίλτρα… Η »νορμάλ» εικόνα του εαυτού μου. Η κάτω φωτογραφία, τραβήχτηκε λίγο μετά από μια κρίση πανικού, λόγω άγχους. Επίσης η »νορμάλ» πλευρά του εαυτού μου, που οι περισσότεροι δεν βλέπουν», γράφει η ίδια και συνεχίζει: «Έχω κουραστεί με το γεγονός ότι εν έτει 2016 εξακολουθεί και υπάρχει το στίγμα στις ψυχικές ασθένειες. Με αηδιάζει ότι αρκετοί άνθρωποι είναι ανενημέρωτοι και επικριτικοί για το θέμα. Λένε, ότι 1 στα 3 άτομα θα υποφέρουν από κάποια ψυχική νόσο, σε κάποια φάση στη ζωή τους… Και παρ΄όλα αυτά μετά από χρόνια με κατάθλιψη και κρίσεις άγχους, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν σχόλια του τύπου »θα το ξεπεράσεις», »δε θες φάρμακα, απλά γίνε πιο ευτυχισμένη» και »είσαι πολύ νέα για όλα αυτά»».

Η ίδια, στο κείμενό της, δε διστάζει να αναφερθεί με σκληρούς χαρακτηρισμούς για εκείνους που δεν κατανοούν όλα όσα κρύβει η ψυχή της. «Γ@@ όλοι εσείς οι στενόμυαλοι που επειδή με βλέπετε σωματικά να είμαι »καλά», δεν παλεύω με το τέρας που βρίσκεται μέσα στο μυαλό μου κάθε μέρα…»

«Είμαι ένα δυνατό άτομο… και θα είμαι καλά. Έχω την καλύτερη οικογένεια και φίλους και ευγνωμονώ κάθε μέρα που έχουν την υπομονή να με βοηθούν και να με υποστηρίζουν. Για όσους περνούν τα ίδια, παρακαλώ να μην υποφέρετε σιωπηλά. Υπάρχει μεγάλη βοήθεια – μη φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια», σημειώνει και καταλήγει «μην εκφοβίζετε άλλους, μη κρίνετε τους άλλους, είμαστε άνθρωποι άσχετα με την ηλικία, το φύλο, τη φυλή, θρησκεία, εργασία…».

Η φωτογραφία, είχε πάνω από 13 χιλιάδες κοινοποιήσεις.Anxiety3.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons