Η Μαρία Λεοντάρη νέα Διευθύντρια Επικοινωνίας στον ΣΦΕΕ

Maria.jpg

Τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) ανέλαβε η Μαρία Λεοντάρη, η οποία εντάσσεται σε μια δυναμική ομάδα που έχει ήδη σημαντικό έργο προς όφελος της φαρμακοβιομηχανίας και του Έλληνα ασθενή. Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και με έμφαση στη Στρατηγική Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις, η Μαρία Λεοντάρη κατείχε σημαντικές θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Διαθέτει τεχνογνωσία σε διάφορους τομείς, όπως Επικοινωνίας, Εταιρικής Φήμης & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Διαχείρισης Κρίσεων, Ανάπτυξης Σχέσεων με KOLs και ΜΜΕ, Εκπαίδευσης και Marketing. Έχει συνεργαστεί τόσο με τον ιδιωτικό όσο και με το δημόσιο τομέα, ενώ στο πελατολόγιο που έχει χειριστεί συμπεριλαμβάνονται σημαντικές πολυεθνικές, αλλά και εγχώριες εταιρίες.

Η Μαρία Λεοντάρη είναι κάτοχος B.Sc. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (double major: International Business & Human Resources Management), από το Αμερικάνικο Κολλέγιο (The American College of Greece – Deree College), μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MA in International Business Management, από το Πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne, UK και Διπλώματος Professional Public Relations, από το Αμερικάνικο Κολλέγιο (The American College of Greece – Deree College). Μιλά αγγλικά και γερμανικά.

Ο Μιχάλης Χειμώνας, Γενικός Διευθυντής του ΣΦΕΕ δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Μαρία στην οικογένεια του ΣΦΕΕ μέσα σε μία δύσκολη και απαιτητική περίοδο για τη βιομηχανία, όπου το ζητούμενο είναι η εξεύρεση  λύσεων στις δύσκολες στιγμές που διανύει σήμερα η χώρα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons