Ο πονόλαιμος σας «ταλαιπωρεί» ακόμη και την άνοιξη; Αντιμετωπίστε τον αποτελεσματικά

Coldisol2.jpg

Διανύουμε ήδη την περίοδο της άνοιξης, της εποχής που είμαστε πιο ευάλωτοι στις ιώσεις αφού οι απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας, αποτελούν τη βασική αιτία για την εμφάνιση τους.

Ένα από τα πλέον συνηθισμένα συμπτώματα των ιώσεων είναι ο πονόλαιμος, που τις περισσότερες φορές οφείλεται σε ιογενείς λοιμώξεις. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι πονόλαιμοι ΔΕΝ ανταποκρίνονται στα αντιβιοτικά εκτός εάν οφείλονται σε μικροβιακή λοίμωξη, π.χ. λοίμωξη από στρεπτόκοκκο.

Έρευνες έχουν δείξει ότι περίπου το 40% των πασχόντων αναρρώνουν χωρίς θεραπεία μέσα σε τρεις ημέρες και το 80% μέσα σε επτά ημέρες. Η αντιμετώπιση επομένως του πονόλαιμου συνδέεται με την ανακούφιση των υπαρχόντων συμπτωμάτων (π.χ. τοπικός πόνος και φλεγμονή), απομάκρυνση των υποκείμενων αιτίων και πρόληψη δευτερευουσών επιπλοκών.

Ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα που σχετίζονται με τον ερεθισμένο λαιμό και από το κρυολόγημα άμεσα και αποτελεσματικά, με τη χρήση του νέου spray για το λαιμό χωρίς αντιβίωση, Coldisol. Η νέα πρωτοποριακή σύνθεση του Coldisol, με τo δραστικό συστατικό LyForte, που περιέχει Lysozyme και μάραθο, αποτελεί μια ισχυρή φυσική ενεργή άμυνα του οργανισμού εναντίον των εισπνεόμενων ή καταπόσιμων παθογόνων μικροοργανισμών, όπως είναι τα βακτήρια και οι ιοί. Τα 3 επιπλέον φυτικά συστατικά του: το μέλι από Manuka tree της Ν. Ζηλανδίας, ο ευκάλυπτος και η μενθόλη, ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του Coldisol.

Η χρήση του Coldisol αποκαθιστά τη μεγάλη ποσότητα της λυσοζύμης που βρίσκεται φυσικά στον οργανισμό και λόγω των ιογενών ή βακτηριακών λοιμώξεων έχει μειωθεί. Η λυσοζύμη, είναι ένα ένζυμο με βακτηριογόνο δράση, που εμφανίζεται φυσικά στον ανθρώπινο οργανισμό, αποτελεί μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος της βλεννογόνου και αποτρέπει την προσκόλληση των βακτηρίων στο φάρυγγα. Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

Παρακάτω μερικές συμβουλές όπου εναλλακτικά μπορεί να σας ανακουφίσουν:

Ξεκούραση: Η ξεκούραση είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την καταπολέμηση της λοίμωξης που προκάλεσε τον πονόλαιμο. Τσάι: Ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση στον πονόλαιμο. Επιπλέον περιέχει αντιοξειδωτικά που εκτιμάται ότι δυναμώνουν το ανοσοποιητικό και κρατούν μακριά τη λοίμωξη. Υγρά: Να πίνετε όσο πιο πολλά υγρά μπορείτε. Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα αν ο λαιμός ερεθισμένος ή με φλεγμονή.
Αν παρατηρήσετε κάποια άλλα συμπτώματα ή ο πονόλαιμος δεν υποχωρεί να απευθυνθείτε στο γιατρό σας.

Μάθετε περισσότερα για τη δράση και το προϊόν Coldisol στο www.coldisol.gr

Coldisol1.jpg

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons