Διευκρινίσεις για τη χορήγηση φαρμάκων πρόκλησης εξωσωματικής γονιμοποίησης

pills-656x410.jpg

Τα φαρμακεία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), στο πλαίσιο της ορθολογικότερης χρήσης των φαρμάκων, ζητούν από τις ασφαλισμένες που προσέρχονται για να παραλάβουν φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα για πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας και εξωσωματική γονιμοποίηση να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από την μονάδα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, στην οποία μεταξύ άλλων θα αναφέρεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί το σύνολο των φαρμάκων της προηγούμενης προσπάθειας.

Όπως σημειώνεται, υπάρχουν περιστατικά όπου βεβαιώνεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί τμήμα μόνο των φαρμάκων της προηγούμενης προσπάθειας. Στην περίπτωση αυτή τα φαρμακεία του Οργανισμού θα αφαιρούν την ποσότητα που έχει περισσέψει από την προηγούμενη προσπάθεια (εφόσον δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους) από το σύνολο των μονάδων που προβλέπεται για την επόμενη προσπάθεια. Επισημαίνεται ότι αρμόδιος για την χορήγηση της εν λόγω βεβαίωσης είναι σε κάθε περίπτωση ο θεράπων γιατρός της μονάδας ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons