Πιείτε νερό για να είστε υγιείς και ελαφρύτεροι

nero1-656x410.jpg

Σύμφωνα με νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Human Nutrition and Dietetics, η αυξημένη κατανάλωση νερού, μπορεί να
βοηθήσει στον έλεγχο βάρους, στη μείωση πρόσληψης ζάχαρης, νατρίου και κορεσμένου λίπους.

Στη μελέτη συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 18.300 ενήλικες στις ΗΠΑ από το National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) 2005-2012, οι οποίοι ανέφεραν στους ερευνητές τί κατανάλωσαν σε διάστημα 2 ημερών.

Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι οι συμμετέχοντες οι οποίοι έπιναν περισσότερο νερό μέσα στην μέρα, προσλάμβαναν και λιγότερες θερμίδες, λιγότερο νάτριο (αλάτι), λιγότερη ζάχαρη καθώς και λιγότερη χοληστερόλη.

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι το να δίνει κανείς έμφαση στη συστηματική του ενυδάτωση και να αυξάνει την πρόσληψη υγρών μέσα στην ημέρα, θα μπορούσε να προάγει τόσο την καλή του υγεία όσο και τον καλύτερο έλεγχο του βάρους του.

Πηγή: neadiatrofis.gr


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons