Γιατί πρέπει να πλένουμε τα καινούρια ρούχα πριν τα φορέσουμε

closet.jpg

Αν ανήκετε σε εκείνους που δεν πλένουν ένα καινούριο ρούχο που μόλις αγόρασαν πριν το φορέσουν, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε. Ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα καινούρια ρούχα είναι για παράδειγμα πιο καθαρά από κάποια μεταχειρισμένα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σε πείραμα που διεξήχθη για τον έλεγχο ολοκαίνουριων και μεταχειρισμένων ρούχων όσον αφορά τα μικρόβια που τυχόν είχαν, διαπιστώθηκε ότι όλα τα καινούρια ρούχα είχαν βακτήρια. Στα είδη που είχαν τα λιγότερα βακτήρια ήταν μάλιστα ένα ζευγάρι μεταχειρισμένων παπουτσιών.

Και είναι λογικό τα καινούρια ρούχα να μην είναι και τόσο καθαρά αν σκεφτεί κανείς πόσοι άνθρωποι τα πιάνουν πριν καταλήξουν στη ντουλάπα μας. Οι ειδικοί λοιπόν συνιστούν να πλένουμε όλα τα καινούρια ρούχα και φυσικά τα εσώρουχα πριν τα φορέσουμε.

Ακόμη και τα παπούτσια πρέπει να τα καθαρίζουμε εσωτερικά με ένα αντιβακτηριδιακό μαντηλάκι καθώς είναι επίσης γνωστό ότι τα δοκιμάζουν δεκάδες ή και εκατοντάδες άνθρωποι πριν από εμάς!


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons