Νιώθετε συχνά ότι έχετε ένα φουσκωμένο μπαλόνι στο στομάχι;

belly.jpg

Οι κακές διατροφικές επιλογές, το στρες και το μαγείρεμα, που καταστρέφουν τα φυσικά ένζυμα των τροφών, μειώνουν την ικανότητα πέψης. Ακόμη, οι υπερβολές στο πασχαλινό τραπέζι συχνά μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα όπως είναι η δυσπεψία. Έχετε μετά το φαγητό κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα; Αέρια; Φουσκώματα; Καούρες; Όξινες αναγωγές; Υπνηλία; Ναυτία; Δυσκοιλιότητα ή Διάρροια;

Αν όλα τα παραπάνω είναι συχνά, δεν είναι φυσιολογικά. Είναι σημάδια κακής πέψης.

Η απορρόφηση είναι το κλειδί

Αν το πεπτικό σας σύστημα δεν αποσυνθέτει και δεν απορροφά την τροφή σας με το σωστό τρόπο, τα μόρια της αχώνευτης ύλης περνούν στην κυκλοφορία του αίματος, δημιουργώντας πολλά και σύνθετα προβλήματα.

Εδώ χρειάζονται τα ένζυμα. Το Udo’s Choice® Ultimate Digestive Enzyme εφοδιάζει το στομάχι σας με καταλύτες που βελτιώνουν τη διάσπαση της τροφής και την απόσπαση των θρεπτικών συστατικών, εμποδίζοντας έτσι τις καούρες και τις όξινες αναγωγές.

Το Ultimate Digestive Enzyme περιέχει ένα πλήρες φάσμα 7 ενεργών ένζυμων, από 100% φυτικές πηγές, που διασπούν πρωτεΐνες, λίπη, απλούς & σύνθετους υδατάνθρακες, ίνες, άμυλο, λακτόζη.

Βοηθά στην αποφυγή της δυσπεψίας και των ενοχλητικών συμπτωμάτων της όπως: αέρια, φουσκώματα, όξινες αναγωγές, καούρες, δυσκοιλιότητα και διάρροια. Βελτιώνει τη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας. «Ξεκουράζει» το πάγκρεας. Δρα κατά μήκος όλου του πεπτικού σωλήνα. Αντικαθιστά τα ένζυμα που χάνονται με το μαγείρεμα, την επεξεργασία τροφών, τις κακές διατροφικές επιλογές, το στρες και την ηλικία. Έχει υψηλή συγκέντρωση σε πρωτεολυτικά ένζυμα, που μειώνουν φλεγμονές και τροφικές αλλεργίες. Βοηθά στη διάσπαση της λακτόζης και την πέψη των γαλακτοκομικών Μειώνει την πείνα και τη λαιμαργία Έχει εγγυημένη δραστικότητα και εκφράζεται με τις διεθνώς αποδεκτές μονάδες δραστικότητας FCC.

Ultimate-Digestive-Enzyme-final.jpg

Το Ultimate Digestive Enzyme είναι απόλυτα ασφαλές για περιστασιακή και μακροχρόνια χρήση και είναι 100% φυτικής προέλευσης.

Παρασκευάζεται από την καναδική εταιρία Flora και διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο από τη MedMelon.

Μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία ή καταστήματα υγιεινών τροφών. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη MedMelon στο τηλ. 2310 449441 ή στο info@medmelon.gr.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons