Οι selfies καταστρέφουν την επιδερμίδα

kim.jpg

Πόσες selfies βγάζετε καθημερινά; Σύμφωνα με την Google κάθε μέρα σε ολόκληρο τον κόσμο βγαίνουν 93 εκατομμύρια selfies και όπως υποστηρίζει η Κιμ Καρντάσιαν τουλάχιστον οι 1.200 είναι δικές της.

Η έκθεση όμως στην φωτογραφική κάμερα καταστρέφει το δέρμα. Όλα ξεκίνησαν από την Μέιριν Μπέιγκ, μία 26χρονη Λονδρέζα μπλόκερ, η οποία έβγαζε καθημερινά 50 selfies για το Instagram και το μπλοκ της, όταν μία μέρα παρατήρησε κάποιες αλλαγές στο δέρμα της.

«Από τις φακίδες στα μάγουλά μου, τους μεγαλύτερους πόρους από το συνηθισμένο, μέχρι τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μου, μου έδειχναν ότι πρέπει να σταματήσω να χρησιμοποιώ το μακιγιάζ για να καλύπτω την πραγματικότητα», έγραψε στο μπλοκ της και πρόσθεσε: «για αυτό ξεκίνησα να βλέπω τον δρ. Σάιμον Ζοκάι, για να ανακαλύψω την αλήθεια».

Τα αποτελέσματα; High Energy Visible (HEV) – γνωστό και ως μπλε φως που εκπέμπουν οι υπολογιστές και τα τηλέφωνα- και το οποίο είναι πράγματι επιβλαβές για το δέρμα, καθώς επιταχύνει την γήρανση και επιβραδύνει την ικανότητα τού δέρματος να επιδιορθώνει τα προβλήματα. Στην πραγματικότητα, ο δερματολόγος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τρεις παράγοντες έπαιζαν ρόλο στα δερματικά προβλήματα της Μπέιγκ: η ακτινοβολία του ήλιου, η ρύπανση και το φως HEV. Μάλιστα έχει αποδειχτεί ότι η HEV ακτινοβολία έχει τις ίδιες επιπτώσεις με τις ακτίνες UVA και UVB.

Και το χειρότερο είναι ότι το αντηλιακό δεν προστατεύει το δέρμα από την HEV ακτινοβολία, ωστόσο η εφαρμογή ενός αντιοξειδωτικού ορού κατά τη διάρκεια της ημέρας βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons