Με την σκούπα DS 5.800 της Karcher πείτε «αντίο» στις αλλεργίες

karcher1.jpg

Ειδικά τώρα που μπαίνει η Άνοιξη, είτε σας ταλαιπωρούν αλλεργίες, είτε έχετε μωρά παιδιά και θέλετε να τα προστατεύσετε από πιθανά αλλεργιογόνα ή απλά θέλετε να αναπνέετε στο σπίτι σας τον καθαρότερο δυνατό αέρα, πραγματικά θα λατρέψετε τη σκούπα DS 5.800 της Karcher. Γιατί, με την πρωτοποριακή τεχνολογία και την καινοτόμο ιδέα της χρήσης φίλτρου νερού, η DS 5.800 συγκρατεί όχι μόνο τα μικρότερα σωματίδια σκόνης αλλά το 99,99% κάθε αλλεργιογόνου σωματιδίου.

Η καινοτομία του φίλτρου νερού, δεν είναι όμως η μόνη ευχάριστη έκπληξη που κρύβει αυτή η εξαιρετική σκούπα. Κατ’ αρχάς, δεν χρειάζεται σακούλα, άρα δεν έχει επιπλέον περιοδικά έξοδα. Και βέβαια, όπως κάθε μηχάνημα Karcher, είναι ιδιαίτερα οικονομική από την άποψη κατανάλωσης ενέργειας όπως επίσης και σχετικά αθόρυβη σε σχέση με τις κοινές σκούπες. Η υπεροχή της, ως γνήσιο παιδί της Karcher, γίνεται αντιληπτή και από το πόσο εύχρηστη είναι αλλά και από το εύρος των δυνατοτήτων καθαρισμού που έχει αφού, με τα πρόσθετα εξαρτήματα που διαθέτει, θα γίνει ο καλύτερός σας σύμμαχος στο καθάρισμα ταπετσαριών αλλά και δυσπρόσιτων σημείων. Κι αυτό, ειδικά για όσους υποφέρουν από αλλεργίες είναι πολύ σημαντικό, αφού τα αλλεργιογόνα όχι μόνο «κάθονται» σε κάθε υφασμάτινη επιφάνεια αλλά, επιπλέον, μπορούν αν συσσωρεύονται και να κρύβονται στα πιο απίθανα σημεία του σπιτιού.

karcher2.jpg

Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε αλλεργία και στα… ημίμετρα, η σκούπα DS 5.800 αποτελεί συνολικά την καλύτερη λύση για εσάς που θέλετε να απαλλαχθείτε από σκόνη, γύρη και λοιπά σωματίδια. Επιπλέον,με την μοναδική υποστήριξη και το απαράμιλλο επίπεδο service Karcher πανελλαδικά, θα έχετε την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο, πάντα στο πλευρό σας για ό,τι χρειαστείτε.

Ανοίξτε, λοιπόν, τώρα κιόλας ένα παράθυρο στην οθόνη του υπολογιστή ή του tablet σας και μάθετε περισσότερα για την DS 5.800 και σε λίγες μέρες, αφού την καλωσορίσετε σπίτι σας, ανοίξτε άφοβα και τα παράθυρα του σπιτιού σας, αποχαιρετώντας τις αλλεργίες.

Δείτε το video

Μάθετε περισσότερα για την Karcher

ka1.jpgKarcher Greece

 

ka2.jpg

Karcher Greece

 

ka3.jpgwww.karcher.gr


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons