Το Αρεταίειο αποκτά Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας

1246494.medium.jpg

Εξειδικευμένο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας εγκαινιάζει η Β’ Χειρουργική Κλινική του Αρεταίειου, στο πλαίσιο της βελτίωσης της λειτουργίας της και στην προσπάθεια μείωσης του χρόνου αναμονής των ασθενών για χειρουργικές θεραπείες, που απαιτούν βραχύ χρόνο μετεγχειρητικής νοσηλείας. Πρόκειται για ένα Τμήμα με πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα χειρουργείου για λαπαροσκοπικές επεμβάσεις, με χρονικά μικρότερη, αλλά παράλληλα ασφαλή, νοσηλεία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση ο στόχος του Τμήματος θα είναι να εξυπηρετήσει 600-800 ασθενείς μέσα στο έτος. « Αυτό θα βοηθήσει ιδιαιτέρως στην αποσυμφόρηση της λίστας αναμονής για εισαγωγή στη Β’ Χειρουργική Κλινική, στην οποία περιλαμβάνονται και ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία αφορούν κυρίως σε ογκολογικές ασθένειες και στους οποίους ο συνολικός χρόνος νοσηλείας είναι μακρύτερος έως την έξοδό τους από το νοσοκομείο».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons