Τρεις κανόνες για να απαλλαγείτε από την ακμή

dfd.medium.jpg

Ακμή, αντιαισθητικά σπυράκια και δέρμα θαμπό και ταλαιπωρημένο; Εδώ θα βρείτε τρεις βασικούς κανόνες για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων.

1. Μην ξεχνάτε το αντηλιακό. Ξέρουμε, το έχετε ακούσει ένα εκατομμύριο φορές, αλλά φορώντας αντηλιακό είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δείχνετε νεότεροι για μια ζωή. Ενενήντα τοις εκατό των ρυτίδων είναι από την έκθεση στον ήλιο. Είναι τόσο πολύ ευκολότερο να αποτρέψουμε τη ζημιά από ό, τι είναι να τη διορθώσουμε στη συνέχεια.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χαλαρώνουμε κατά τους χειμερινούς μήνες, αφού οι ακτίνες είναι εξίσου ισχυρές και αντανακλώνται στα κτίρια και τα πεζοδρόμια. Ψάξτε για μια φόρμουλα που προσφέρει ευρύ φάσμα προστασίας για την προστασία από τις ακτίνες UVA (αυτές που προκαλούν πρόωρη γήρανση) και UVB (μία από τις κύριες αιτίες του καρκίνου του δέρματος).

2. Καθαρίστε τα πινέλα του μακιγιάζ σας. Μια βρετανική μελέτη διαπίστωσε ότι το 72% των γυναικών δεν πλένουν ποτέ τις βούρτσες και τα σφουγγάρια τους, με αποτέλεσμα τα βακτήρια να προκαλέσουν ακμή στο δέρμα. Θα πρέπει να πλένετε τα βουρτσάκια και τα πινέλα σας κάθε δύο με τρεις εβδομάδες, και εκείνα που χρησιμοποιούνται περισσότερο κάθε μια εβδομάδα.

Ανακατέψτε μερικές σταγόνες απαλό καθαριστικό προσώπου ή σαμπουάν και χλιαρό νερό σε ένα φλιτζάνι, βάλτε τα πινέλα σας μέσα και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και βάλτε τα να στεγνώσουν στον αέρα.

3. Μια χούφτα καρύδια την ημέρα. Τα καρύδια είναι πλούσια σε σελήνιο, το οποίο αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και μπορεί να μειώσει τον καρκίνο του δέρματος, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες. Καταναλώστε μια χούφτα καρύδια, τα οποία είναι φορτωμένα με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα-για να μειώσουν τη φλεγμονή και να βάλουν φρένο στα σπυράκια. Τέλος, προσθέστε μερικά macadamias. Είναι γεμάτα από υψηλής ποιότητας λάδια και τα λιπαρά οξέα που βοηθούν στην επισκευή του δέρματος και στην αναζωογόνηση.

Πηγή: neadiatrofis.gr


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons