«Το ΕΣΥ αργοπεθαίνει»

esy.medium.jpg

«Tο ΕΣΥ αργοπεθαίνει» αναφέρει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και σημειώνει ότι χρειάζεται οργανωμένη και άμεση παρέμβαση για τη σωτηρία του, προκειμένου η υγεία και η περίθαλψη των πολιτών να διαφυλαχθούν.

«Το ΕΣΥ χρειάζεται ενδυνάμωση, με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και λοιπού προσωπικού- οι ελλείψεις υπερβαίνουν τις 25.000 εκ των οποίων 6.000 αφορούν γιατρούς- αύξηση του προϋπολογισμού και μάλιστα σήμερα, που οι ανάγκες της περίθαλψης, λόγω και του προσφυγικού-μεταναστευτικού, είναι μεγαλύτερες» αναφέρει.

Είναι χαρακτηριστικό, αναφέρει ο ΠΙΣ, ότι οι ελλείψεις αναλώσιμων υλικών και φαρμάκων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα «εμφανίζονται πλέον από το πρώτο τρίμηνο του έτους», κλίνες εντατικής θεραπείας με υποδομή, παραμένουν κλειστές, ενώ, η πρωτοβάθμια περίθαλψη, «παρά τις όποιες εξαγγελίες, εξακολουθεί να βρίσκεται σε πλήρη αποδιοργάνωση».

«Η κοινωνία υποφέρει από ελλείψεις και αδυναμίες και η περίθαλψη των πολιτών στη δύσκολη αυτή περίοδο, πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, με κοινές προσπάθειες κυβέρνησης, κομμάτων και κοινωνικών φορέων», σημειώνει ο ΠΙΣ και προσθέτει ότι οι συνέργειες όλων πρέπει να κατευθυνθούν στην επίλυση των προβλημάτων με οργάνωση, σχέδιο και στόχευση προς το μέλλον.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons