Σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στο Θριάσιο καταγγέλλει το ΠΑΜΕ

thriasio-656x410.jpg

Η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, προκαλεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της Πνευμονολογικής Κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου, στην οποία μειώθηκε η διάρκεια της εφημερίας κατά 12 ώρες, αναφέρει η Επιτροπή Αγώνα του ΠΑΜΕ στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η κλινική που διαθέτει 30 κρεβάτια, με πληρότητα που ξεπερνάει το 100%, καλύπτεται από μόνο 4 ειδικευμένους γιατρούς (συμπεριλαμβανομένου και του διευθυντή), ενώ λείπουν και 2 τουλάχιστον νοσηλευτές, με αποτέλεσμα τη μεγάλη αύξηση της εντατικοποίησης και τα δεκάδες χρωστούμενα ρεπό».

Παρόμοια έλλειψη προσωπικού, σημειώνεται στην ανακοίνωση, αντιμετωπίζουν και άλλες κλινικές του Θριασίου νοσοκομείου, όπως η Αιμοδοσία που εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς διευθυντή, με δύο μόνο μόνιμους ειδικευμένους γιατρούς, οι Παθολογικές κλινικές, η Ορθοπεδική, η Καρδιολογική, αλλά και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Στη Γενική ΜΕΘ λείπουν τουλάχιστον 2 ειδικευμένοι γιατροί, ενώ λόγω τεχνικών προβλημάτων λειτουργούν τα 7 από τα 8 κρεβάτια.

Η Επιτροπή Αγώνα Θριασίου Νοσοκομείου του ΠΑΜΕ καλεί τους υγειονομικούς και τους κατοίκους της περιοχής να διεκδικήσουν όλοι μαζί την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, την πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση του νοσοκομείου και την επαρκή συντήρηση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons