Δωρεάν φάρμακα στους κατοίκους της Χάλκης

500.medium.jpg

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε η οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ο Συλλόγος Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου και ο δήμου Χάλκης, μιας και οι μόνιμοι κάτοικοι της Χάλκης θα παίρνουν στο εξής τα φάρμακά τους δωρεάν.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Χάλκης, η προσκόμιση των συνταγών θα γίνεται στο δημαρχείο και θα στέλνονται στον Σύλλογο Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου ή στο φαρμακείο που θα ορίζει κάθε φορά ο Σύλλογος. Εκεί θα εκτελούνται οι συνταγές και θα αποστέλλονται τα φάρμακα στον δήμο, σε ατομική συσκευασία. Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν από το δημαρχείο τα φάρμακά τους δωρεάν, αφού η συμμετοχή του κάθε ασφαλισμένου για την παροχή των φαρμάκων του θα καλύπτεται από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Αυτό θα γίνεται κάθε μήνα, αρχής δεδομένης από τον Μάρτιο.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για την ευγενική προσφορά τους προς τους κατοίκους της Χάλκης. Επίσης, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου στον Σύλλογο Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου για την άμεση και αμέριστη συμπαράσταση» αναφέρει, σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Χάλκης, Μ. Πατρός.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons