«Κολλημένοι» στα γραφεία τους οι περισσότεροι εργαζόμενοι

unhappy-worker-.medium.jpg

Τρεις στους τέσσερις υπαλλήλους γραφείου σηκώνονται από το γραφείο τους μόνο για να φτιάξουν τσάι ή καφέ ή να επισκεφθούν την τουαλέτα, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Δύο στους πέντε τρώνε το μεσημεριανό τους στο γραφείο τους και ένας στους πέντε πήρε τουλάχιστον έξι κιλά τον περασμένο χρόνο.

Η έρευνα έγινε στους 2000 εργαζόμενους εταιρείας τηλεπικοινωνιών και έδειξε πως επτά στους δέκα εργαζόμενους ένιωθαν πως είχαν περάσει όλη την ημέρα τους καθισμένοι μπροστά από το γραφείο τους.

Όπως σημειώνει ωστόσο η Daily Mail, αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις στη σωματική και την ψυχική τους υγεία.

Σύμφωνα με την έρευνα ένας στους τρεις εργαζόμενους ασκείτο λιγότερο από μία ώρα την εβδομάδα ενώ το 80% ήθελε να «χωρέσει» περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητά του.

Περισσότεροι από τους μισούς υπαλλήλους ένιωθαν πως είτε είχαν πάρει βάρος είτε είχαν χάσει τη φόρμα τους επειδή έμεναν πολλές ώρες καθισμένοι στο γραφείο.

Τέσσερις στους δέκα υπέφεραν από διαρκείς πόνους στην πλάτη ή τον αυχένα ενώ τρεις στους δέκα ένιωθαν να «στεγνώνουν» ψυχικά μετά τις τόσες ώρες μπροστά στον υπολογιστή τους.

Περισσότεροι από τους μισούς ωστόσο έλεγαν πως «είχαν πολλή δουλειά» για να σηκωθούν από το γραφείο τους ενώ ένας στους πέντε φοβόταν μήπως, όσο έλειπε, χτυπούσε το τηλέφωνο. Ένας στους δέκα δεν έκανε ποτέ διάλειμμα για φαγητό.

Ο μέσος εργαζόμενος σηκώνεται από το γραφείο του τρεις φορές την ημέρα και περνά περισσότερες από τέσσερις ώρες καθισμένος χωρίς να σηκώνεται καθόλου.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons