Ενισχύονται με γιατρούς τα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

kal_0.jpg

Με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αναμένεται να ενισχυθούν οι νοσηλευτικές μονάδες Καλαμάτας και Κυπαρισσίας έως το τέλος Μαρτίου.

Ειδικότερα, για το νοσοκομείο Καλαμάτας εκδόθηκε το ΦΕΚ για την πρόσληψη ενός μόνιμου γυναικολόγου-μαιευτήρα και επίσης, ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 5Κ/2015, βάσει της οποίας προσλαμβάνονται έξι μόνιμοι νοσηλευτές ΤΕ και ΔΕ.

Επίσης, έως το τέλος Μαρτίου αναμένεται και η πρόσληψη -βάσει της προκήρυξης του ΚΕΛΠΝΟΟ- πέντε νοσηλευτών κι ενός ιατρού εντατικολόγου διετούς σύμβασης, για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σήμερα ανακοινώθηκαν και οι διορισμοί οκτώ επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων διετούς σύμβασης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ν’ αναλάβουν εργασία ένας παθολόγος, ένας αναισθησιολόγος, ένας ΩΡΛ, ένας ιατροδικαστής, ένας πνευμονολόγος ΜΕΘ, ένας παιδοχειρουργός, ένας αγγειοχειρουργός και ένας βιοπαθολόγος.

Για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας εκδόθηκαν τα ΦΕΚ για το διορισμό τεσσάρων μόνιμων ιατρών: ενός αναισθησιολόγου, ενός οφθαλμιάτρου, ενός οδοντιάτρου κι ενός γυναικολόγου-μαιευτήρα.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons