Κανένα έκτακτο περιστατικό στο Μποδοσάκειο

bodosakeio.medium.jpg

Υπό διάλυση βρίσκεται το Μποδοσάκειο νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα στο οποίο από σήμερα παύει να λειτουργεί το Τμήμα Επειγόντων και η Παθολογική Κλινική.

«Από σήμερα, 1η Μαρτίου 2016, θα παραμείνουν κλειστά τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας καθώς και η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου», γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο εκτελών χρέη διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Χρήστος Κατσίνας.

Οι 28 ασθενείς που νοσηλεύονται στην παθολογική κλινική θα παραμείνουν έως ότου λάβουν εξιτήριο, ενώ στο νοσοκομείο δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί κανένα έκτακτο περιστατικό, αφού το τμήμα Επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) θα παραμείνει κλειστό.

«Αναγκαστήκαμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια γιατί υπάρχει έλλειψη ιατρών για να καλύψουν τις ανάγκες λειτουργίας των τμημάτων» λέει ο κ. Κατσίνας. Ο ίδιος δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «η θητεία των ειδικευόμενων γιατρών που κάλυπταν την λειτουργία του ΤΕΠ, έληξε, ενώ οι γενικοί γιατροί, που υπηρετούν σε Κέντρα Υγείας, αρνήθηκαν να μετακινηθούν στα ΤΕΠ του νοσοκομείου».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons