Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα… τέλος

sdgh.jpg

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι αδιαμφισβήτητα ένα ζήτημα που προβληματίζει πολλές γυναίκες, ειδικά λίγο πριν την εμφάνιση στην παραλία. Πλέον υπάρχουν πολλές λύσεις ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε και τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Η laser αποτρίχωση είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μέσω της εφαρμογής Laser σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητες (RF). Η Cosmetic Derma Medicine, προσφέρει τις πιο σύγχρονες και επαναστατικές θεραπείες laser. H κλινική διαθέτει τον τελευταίας τεχνολογίας λέιζερ αλεξανδρίτη Candela Glentle Lase PRO που εκπέμπει στα 755 nm και είναι το αποτελεσματικότερο, με ταχύτερα και μόνιμα αποτελέσματα.

Εκτός από το λέιζερ Αλεξανδρίτη , διαθέσιμα στην κλινική είναι τα παρακάτω είδη λέιζερ που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τον φωτότυπο του δέρματος και τον τύπο της τρίχας κάθε ασθενή:

Laser Nd: Yag

Ιδανικό για σκουρόχρωμες ή μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες. Προτείνεται επίσης και σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές, όπως το πιγούνι, οι οποίες δεν ανθίστανται στο laser Αλεξανδρίτη. Η βασική διαφορά τους είναι στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, καθώς το laser Nd: Yag έχει μεγαλύτερο μήκος κύματος το οποίο καίει τη ρίζα της τρίχας. Βάσει μελετών έχει αποδειχτεί ότι το laser Nd: Yag είναι μια απόλυτα αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος αποτρίχωσης.

Laser diode (Διοδικό)

Έχετε πολύ σκούρο δέρμα; Όπως ακριβώς το laser Nd Yag, έτσι και το Διοδικό είναι κατάλληλο για μαυρισμένη επιδερμίδα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών στοχεύοντας σε πιο καστανές τρίχες σε σχέση με τον αλεξανδρίτη. Το διοδικό laser εκπέμπει σε μήκος κύματος 808 νανόμετρα με μοναδικό μειονέκτημά ότι λόγω του μικρού του μήκους κύματός δεν απορροφάται τόσο από τη μελανίνη τη τρίχας, όπως συμβαίνει με τον Αλεξανδρίτη.

Σύμφωνα με τη δερματολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του Δερματολογικού τμήματος της Cosmetic Derma Medicine, «Όταν η αποτρίχωση εφαρμόζεται σωστά και από έμπειρο γιατρό δεν έχει καθόλου παρενέργειές. Επίσης το αποτέλεσμα εξαρτάται από την περιοχή που εφαρμόζεται το laser, το χρώμα της τρίχας και από την ύπαρξη ή όχι ορμονικών διαταραχών στον ασθενή. Οι περιοχές με τα πιο άμεσα αποτελέσματα laser αποτρίχωσης είναι το μπικίνι, οι μασχάλες και τα πόδια».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Info: Cosmetic Derma Medicine, τηλ.: 210 6980451, http://ift.tt/1tYB5s9


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons