Νέες εξετάσεις στο πρόγραμμα τηλεϊατρικής της Vodafone

vodafone.medium.jpg

Η Vodafone ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών, ενισχύει το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής με εξετάσεις ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων. Τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των κλινικών εξετάσεων που ήδη περιλαμβάνει το πρόγραμμα, δίνουν τη δυνατότητα εκτίμησης του καρδιαγγειακού κινδύνου για την επόμενη δεκαετία.

Η προσθήκη των εξετάσεων ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τους αγροτικούς ή γενικούς Ιατρούς, ώστε να έχουν ένα πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο ιατρικού ιστορικού των ασθενών τους. Όσοι αγροτικοί ή γενικοί Ιατροί συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν καλύτερα την υγεία των χρονίως πασχόντων, αλλά και να προλαμβάνουν τυχόν προβλήματα ατόμων που επισκέφτηκαν το ιατρείο χωρίς να γνωρίζουν ότι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Ο απαραίτητος εξοπλισμός για τις εξετάσεις ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων θα δοθεί σταδιακά μέχρι και τέλος Μαρτίου 2016 και στα 100 σημεία σε όλη την Ελλάδα, όπου εφαρμόζεται το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone αξιοποιεί την τεχνολογία της κινητής επικοινωνίας και συγκεκριμένα το δυναμικά εξελισσόμενο δίκτυο της Vodafone για την κάλυψη σύγχρονων αναγκών που αφορούν στον τομέα της υγείας. Το Πρόγραμμα στηρίζει και βελτιώνει την καθημερινή ζωή περισσότερων από 500.000 ανθρώπων στις 100 απομακρυσμένες περιοχές όπου λειτουργεί, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας που νιώθουν οι κάτοικοι και καταργώντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς στον τομέα της παροχής ειδικευμένων υπηρεσιών υγείας.

Μέσα από το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone κάτοικοι σε 100 απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μπορούν να κάνουν εντελώς δωρεάν 7 βασικές εξετάσεις προληπτικής ιατρικής. Στη συνέχεια οι γενικοί ή αγροτικοί Ιατροί της περιοχής τους στέλνουν τις εξετάσεις, για τις οποίες θα ήθελαν μία συμβουλευτική γνωμάτευση, στους καρδιολόγους και πνευμονολόγους του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και μέσα σε 24 ώρες λαμβάνουν τη συμβουλευτική τους γνωμάτευση.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου. Για την υλοποίησή του συμμετέχουν επίσης το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας και η εταιρεία Vidavo. To Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Vodafone.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα καθώς και τα σημεία εφαρμογής του είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://ift.tt/1fO61b7.

vodf.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons