Οι «βασίλισσες της κουζίνας» καταλαμβάνουν το Instagram

food1.jpg

Στην εποχή των social media θα πρέπει να θεωρήσουμε λογικό που το παλιό κλασικό λεγόμενο «ταπεράκι», ήτοι το να παίρνει κανείς μαζί του στη δουλειά και αλλού φαγητό από το σπίτι, είναι το νέο trend στο Instagram.

Από λάτρεις του fitness μέχρι τρελαμένους με το υγιεινό φαγητό, από πολυάσχολες μαμάδες μέχρι νεαρές εργαζόμενες, η προετοιμασία των γευμάτων to go γεμίζει το Instagram πολύχρωμες φωτογραφίες διατροφικής τάξης.

Είναι ένας τρόπος να εξοικονομεί κανείς χρόνο μέσα στην εβδομάδα, να προγραμματίζει τα γεύματά του και να διασφαλίζει πως τρώει καλά- και σωστά.

Στα hashtags #mealprep και #mealprepdaily μπορεί κανείς να βρει πάρα πολλές φωτογραφίες που θα τον δελεάσουν.

Από απλά γεύματα με κοτόπουλο και ρύζι μέχρι γκουρμέ πιάτα με υλικά πιθανώς και άγνωστα στους αμύητους, η υγιεινή διατροφή- και η προετοιμασία της- έχει δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο.

Μπορεί να υπάρχει ένα στοιχείο επίδειξης του τύπου «δείτε πόσο υγιεινά τρώω», ταυτόχρονα όμως όσοι προγραμματίζουν τα γεύματά τους εξηγούν πως εξοικονομούν χρόνο και χρήματα- αφού ξέρουν ακριβώς τις ποσότητες των λαχανικών που χρειάζονται και δεν αγοράζουν περισσότερα, που μένουν και χαλάνε.

Χρειάζεται αρκετός χρόνος για την προετοιμασία και το μαγείρεμα και υπάρχουν άνθρωποι που ετοιμάζουν γεύματα ακόμα και για τις επόμενες τέσσερις ή πέντε ημέρες, ανάλογα με τα υλικά και τη διάρκεια ζωής τους.

Ακόμα κι εκείνοι που δεν συμμερίζονται τον προγραμματισμό αυτό θα γοητευτούν από το food styling των παρακάτω φωτογραφιών.

meal1.jpgmeal2.jpgmeal3.jpgmeal4.jpgmeal5.jpgmeal6.jpgmeal7.jpgmeal8.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons