Το μυστικό των αδύνατων ανθρώπων

DIAITA-656x410.jpg

Όλοι έχουμε μια φίλη ή ένα φίλο που είναι εκνευριστικά αδύνατος και δεν προσέχει τι τρώει. Τώρα οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Cornell αποκαλύπτουν τα μυστικά εκείνων που δεν ανησυχούν ποτέ για το βάρος τους.

Καταρχάς οι άνθρωποι αυτοί σπανίως κάνουν δίαιτα και το 29% είπαν ότι δεν ζυγίζονται!

Το 42% γυμνάζονται τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα, σχεδόν το 7% είναι χορτοφάγοι, το 35% τρώνε σαλάτα με κάθε γεύμα και περίπου το 33% δεν πίνουν αλκοόλ.

Για το πρωινό τους το 51% τρώνε φρούτα και λαχανικά, το 31% τρώνε αυγά και το 21% εξ αυτών τρώνε ξηρούς καρπούς σαν σνακ στη διάρκεια της ημέρας.

Το 61% δηλώνουν ότι το αγαπημένο τους κρέας είναι το κοτόπουλο, ενώ το 65% τρώνε κάθε βράδυ λαχανικά στο δείπνο.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 43% των αδύνατων ανθρώπων ήταν άνω των 41 ετών και το 80% ήταν γυναίκες.

Η σχετική έρευνα διεξήχθη σε 122 ενήλικες με φυσιολογικό Δείκτη Μάζας Σώματος που δήλωσαν ότι δεν έκαναν αυστηρές δίαιτες.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons