Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ κινδυνεύουν λιγότερο από καρκίνο του στόματος

sex.medium.jpg

Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ και έχουν πολλούς ερωτικούς συντρόφους, έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο στο στόμα, σύμφωνα με νέα έρευνα του πανεπιστημίου Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη.

Ωστόσο, τα στοιχεία δεν εμφανίζουν τα ίδια αποτελέσματα και για τους άνδρες. Φαίνεται, λοιπόν, πως οι άντρες με πλούσια ερωτική ζωή και συχνές εναλλαγές συντρόφων αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο του στόματος.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο άντρας είναι πολύ πιο πιθανό να μολυνθεί από τον ιό HPV στην στοματοφαρυγγική κοιλότητα απ’ ότι μία γυναίκα. «Οι λευκοί μεσήλικες άντρες αποτελούν την ομάδα του πληθυσμού που διατρέχει το μεγαλύτερο κίνδυνο καρκίνου λόγω HPV», ανέφερε στη Daily Mail η επικεφαλής της έρευνας, Gypsyamber D’ Souza, καθηγήτρια Επιδημιολογίας στο Johns Hopkins.

Όπως εξηγεί η ίδια, αντιθέτως, όσους περισσότερους συντρόφους αλλάξει μια γυναίκα, τόσο λιγότερο φαίνεται να κινδυνεύει από τον HPV. Επισημαίνει δε ότι πιθανόν η έκθεση στον ιό μέσω του κολπικού σεξ, ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και έτσι αποτρέπει λοίμωξη της στοματοφαρυγγικής οδού.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons