Επιμένουν στις κινητοποιήσεις οι γιατροί της Θεσσαλονίκης

doctor-banner.jpg

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την επίτευξη των αιτημάτων τους, δηλώνουν οι γιατροί της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διεκδικεί την απόσυρση του ασφαλιστικού προσχεδίου, ανεξάρτητο ταμείο επιστημόνων (ΕΤΑΑ), μετατροπή του ΤΣΑΥ σε επαγγελματικό ασφαλιστικό ταμείο, ρεαλιστικές και ευέλικτες ασφαλιστικές εισφορές, ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας σε ετήσια βάση και συντάξεις ανάλογες των εισφορών.

«Δεν δεχόμαστε τη δήμευση του ταμείου μας, στο οποίο το κράτος ουδέποτε εισέφερε πόρους και δεν δεχόμαστε την υποθήκευση του μέλλοντός μας δια των ασφαλιστικών εισφορών», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons