Δωρεάν φυσικοθεραπείες στη Θεσσαλονίκη αύριο

fisikotherapeutis.medium.jpg

Δωρεάν φυσικοθεραπείες θα προσφέρουν οι φυσικοθεραπευτές στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων με αφορμή την αυριανή πανελλαδική απεργία τους.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Βασιλική Καμπά, φυσικοθεραπεύτρια-υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, τόνισε τα εξής σχετικά με το θέμα: «Ο προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ για φυσικοθεραπείες είναι 62 εκατομμύρια ευρώ. Το κόστος των φυσικοθεραπειών που έγιναν πανελλαδικά ανέρχεται στα 90 εκατομμύρια. Κάθε χρόνο στο πλαίσιο της εφαρμογής του clawback και του rebate από τον ΕΟΠΥΥ παρέχονται δωρεάν από τους φυσικοθεραπευτές δύο εκατομμύρια φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες συνολικού κόστους 28 εκατομμυρίων.

Με άλλα λόγια οι φυσικοθεραπευτές παρέχουν υπηρεσίες για 12 μήνες και αμείβονται για 6 μήνες. Στα πλαίσιο αυτού του εξαναγκασμού λοιπόν οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ φυσικοθεραπευτές της Θεσσαλονίκης του Κιλκίς και της Χαλκιδικής αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν φυσικοθεραπείες για τελευταία φορά αύριο το πρωί στις 10.00–12.00 στον προαύλιο χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου του ΕΟΠΥΥ (Μαρτίου 20) ενημερώνοντας παράλληλα ασφαλισμένους και Τύπο για τη δραματική κατάσταση του κλάδου και τον άμεσο κίνδυνο «λουκέτου» στα εργαστήρια τους».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons