Χρυσοβελώνη: Να συμβάλλουμε όλη στην προσπάθεια των παιδιών με καρκίνο

xri2-735x459.jpg

«Σήμερα η σκέψη όλων μας βρίσκεται κοντά στα παιδιά που καθημερινά δίνουν τη δική τους σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Μία μάχη δύσκολη, που απαιτεί τεράστιο αγώνα και δύναμη ψυχής, πόσω μάλλον όταν αφορά μία τόσο τρυφερή ηλικία, όπως αυτή ενός παιδιού» είπε η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

«Καθημερινά, σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, ενισχύοντας τον αγώνα που δίνει όλη η ανθρωπότητα, προκειμένου οι μικροί ασθενείς να λαμβάνουν τη βέλτιστη θεραπεία και να μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και χαμόγελο» προσθέτει η κ. Χρυσοβελώνη.

Η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ επισημαίνει ότι πρέπει όλοι να στηρίξουμε τα παιδιά και τους οργανισμούς που τα στηρίζουν.

«Παράλληλα, αρωγοί σε όλη αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια είναι και οι σύλλογοι για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, οι οποίοι εδώ και δεκαετίες εργάζονται άοκνα, με την πραγματική και ειλικρινή στήριξη όλης της κοινωνίας, προσφέροντας την πολύτιμη βοήθειά τους σε όλα αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους, με μοναδικό στόχο τη νίκη της νόσου και την ελπίδα για ζωή» προσθέτει η κ. Χρυσοβελώνη και καταλήγει: «Στη συλλογική αυτή προσπάθεια, μπορούμε και αποτελεί καθήκον μας να συμβάλλουμε όλοι, συνεισφέροντας ο καθένας με τον δικό τρόπο και τις δικές του δυνάμεις, με το να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, εθελοντές δότες μυελού των οστών, ακόμα και με την εθελοντική προσφορά στο έργο των συλλόγων και φορέων στήριξης των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Η συνδρομή όλων μας είναι απαραίτητη για να ζωγραφιστεί ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων αυτών των μικρών αγγέλων που μάχονται για το υπέρτατο αγαθό: Τη ζωή!».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons